Giulia Anghelescu nu trebuia sa mearga cu Vlad Huidu la ,,America Express". Cine e vedeta care urma...


Giulia Anghelescu face echipa cu sotul ei, Vlad Huidu, la ,,America Express", sezonul 6, insa ea trebuia sa participe alaturi de alta vedeta. Intr-un interviu pentru Cancan, Giulia a dezvaluit amanunte neasteptate din culisele participarii ei la show-ul de la Antena 1.


Giulia Anghelescu si Vlad Huidu au dovedit pe parcursul traseului de la ,,America Express", sezonul 6 ca sunt o echipa puternica, ca fac fata multor provocari neasteptate. Despre sotul ei, artista spune ca nu a descoperit prea multe pe parcursul show-ului.


Il cunoaste bine, caci au un mariaj de durata si doi copii. ,,Despre Papu, caci asa il cunoaste o tara intreaga mai nou, n-aveam ce sa descopar nou, care sa ma surprinda. Dar am descoperit o gramada de lucruri care m-au surprins placut pana la cer si inapoi.


A scos competitia asta toate lucrurile frumoase si m-a facut sa ma reindragostesc. Pentru a nu stiu cata oara m-am convins ca am fost sortiti sa fim impreuna si ca am facut cea mai buna alegere pe care puteam s-o fac in viata asta", a spus pentru Cancan Giulia Anghelescu, care ar fi trebuit sa faca echipa la ,,America Express", sezonul 6 cu Roxana Ionescu.


Giulia Anghelescu: ,,As fi vrut sa merg cu Roxana, dar asa a fost sa fie"


Prezenta la acelasi eveniment unde Giulia Anghelescu a acordat interviul, Roxana Ionescu a intervenit si a spus ca ea si sotul ei nu ar porni in aventura de la Antena 1. Tinu Vidaicu nu e de acord, insa ea ar merge cu Giulia, buna ei prietena, asa cum si trebuia sa se intample.


,,Tinu a spus ca a trecut momentul ala. A zis ca poate mai tarziu. Ei ne-au incurajat, dar noi inca nu suntem pregatiti. Eu m-as duce, recunosc, daca ar mai face o emisiune in care ar putea sa participe cei care au mai fost. Eu o vreau pe Giulia cu mine, initial ar fi trebuit sa mergem impreuna. Dragostea invinge tot timpul, n-am cum sa ma opun", a explicat Roxana Ionescu, completata apoi de Giulia Anghelescu.


Roxana Ionescu, Giulia Anghelescu, Tinu Vidaicu

,,Chiar trebuia sa mergem impreuna, dar nu a fost sincronizarea buna. Nu regret ca am fost cu sotul meu. As fi vrut sa merg cu Roxana, dar asa a fost sa fie", a incheiat vedeta.


Prin ce au trecut Giulia Anghelescu si Vlad Huidu la ,,America Express"


Giulia Anghelescu si Vlad Huidu au recunoscut ca experienta ,,America Express" nu a fost deloc una usoara pentru ei. ,,Cand am plecat de acasa, ne-am gandit ca o sa fie greu; cand am ajuns la prima cursa, ne-am dat seama ca este foarte greu!", a fost prima reactie a Giuliei Anghelescu, odata ajunsa in fata probelor de pe traseu.


,,Nu are nicio legatura statul in fotoliu si uitatul la televizor cu tot ceea ce se intampla aici, insa este o experienta care merita traita pe deplin!", a completat Vlad Huidu, care a mai dezvaluit si ca ,,Giulia s-a intrecut pe ea, a trecut peste toate fobiile si peste toate fricile ei in emisiunea asta, iar cei care o cunosc vor avea un soc puternic, in sensul bun, atunci cand o vor vedea".


Comments