Scheletul unui roman din Bacau a fost gasit intr-un cort, intr-o padure din Germania. Langa el, un j...


Un cadavru a fost gasit intr-o padure de langa Ueberlingen (Bodenseekreis) duminica trecuta. Un barbat care se afla in drumetie a gasit accidental locul, ascuns in vegetatie, relateaza Bild.


Potrivit politiei, mortul gasit e probabil un barbat fara adapost care a murit in 2019. Cadavrul era intins in cortul facut de el singur din prelata si ramuri. In si in jurul cortului, anchetatorii au gasit scaune de camping, un arzator cu gaz, rechizite si un jurnal.


,,Repetitii la pian", ,,Tango in Augsburg", ,,Tur de apartamente in Ulm". La un moment dat, cu ani in urma, barbatul care a scris aceste scurte texte in jurnalul sau trebuie sa fi dus o viata normala, scrie sursa citata.


Barbatul, al carui nume era probabil Isidor F. si probabil s-a nascut la 1 mai 1970, este acum mort. Cand a fost gasit se afla intr-un cort, in padure. Cel mai probabil, era acolo din vara anului 2019. Cortul in care a fost gasit era la 300 de metri de o parcare folosita intens de drumetii care aleg plimbarile in padure.


Dar omul care a trait si a murit aici isi camuflase bine caminul ingust. Era aproape in intregime ascuns in tufisul dens al padurii de molizi, inconjurat de copaci si maracini in descompunere.


Barbatul locuia intr-un adapost construit chiar de el, inconjurat de carti si alimente a caror data de expirare indica decesul in vara anului 2019. S-au gasit iaurt, paste, ceapa si ciocolata. Sau ce a mai ramas din ele.


La fel si cu barbatul mort: i s-a gasit doar scheletul. Acesta este si motivul pentru care politia are acum semne de intrebare. Cine este mortul care dansa tango si apoi nu mai voia sa aiba nimic de-a face cu lumea? Politistii au gasit in cort o bicicleta si mai multe scaune de camping. Necunoscutul isi pusese pantofii sub unul si blugii peste altul.


Intr-un rucsac erau un portofel, o cheie, un pasaport romanesc care a expirat in 2017 si o carte de identitate, italiana. Anchetatorii au descifrat numele Isidor F. Potrivit Suedkurier, actele de identificare indica faptul ca barbatul provine din judetul Bacau, din Romania, si s-a nascut acolo la 1 mai 1970.


Corpul barbatului necunoscut a fost deja autopsiat, dar rezultatul ridica mai multe intrebari, decat ofera raspunsuri. ,,Din rezultate, nici identitatea persoanei decedate, nici cauza mortii nu au putut fi determinate fara urma de indoiala", explica inspectorul sef de politie Simon Goeppert, din Ravensburg. ,,Sunt necesare investigatii suplimentare pentru aceasta".


,,Nu exista inca nicio dovada concreta ca e vorba despre o crima violenta", spune Goeppert. Barbatul a murit probabil din cauze naturale. ,,Incercam sa colaboram cu autoritatile de politie din strainatate pentru a stabili daca exista un caz de persoana disparuta acolo", mai spune ofiterul.


Politistii au anuntat Ambasada Romaniei si i-au cautat in jurnal informatii utile pentru ancheta.


Comments