Gogosari in otet preparati la rece. Reteta rapida, fara fierbere

Gogosari in otet preparati la rece. Reteta rapida, fara fierbere

Gogosari in otet preparati la rece. Reteta rapida, fara fierbere

Pentru aceasta reteta nu vei mai pierde timpul cu oparirea gogosarilor si nu vei mai avea miros persistent de otet in casa. In plus, nu vei mai steriliza borcanele dupa umplere, asa cum se procedeaza in mod clasic.

Tot ce ai de facut este sa prepari o solutie din otet cu sare si zahar, in care se vor rasfata gogosarii o perioada de timp. Este o metoda simpla si usoara, insa necesita mai mult timp de asteptare pana la finalizarea completa a retetei. Marinarea gogosarilor se desfasoara pe parcursul a doua zile. Prin aceasta metoda gogosarii se vor pastra crocanti si aromati.

Descopera si o reteta de ardei copti la borcan, conservati pentru iarna. In continuare iti oferim lista de ingrediente si pasii necesari prepararii retetei de gogosari in otet, la rece.

De ce recomanda specialistii sa consumi cafea in timpul verii. Care sunt beneficiile sale in sezonul caldGogosari in otet preparati la rece - Ingrediente5 kg gogosari1 litru otet de 9 grade300 g zahar150 g sare neiodata1 lingurita boabe de piper1 lingurita boabe de mustar1 lingurita boabe de coriandru2 foi de dafino radacina mica de hreanusturoi (optional)frunze de telina (optional).Reteta de gogosari fara fierbere - Mod de preparare

Primul pas pentru prepararea retetei consta in pregatirea gogosarilor. Acestia necesita spalare si stergere, apoi sectionare in sferturi si indepartarea cotoarele, a nervurilor si semintelor. Nu spala gogosarii in interior pentru a nu se imbiba cu apa.

Ce sa amesteci in cafeaua de dimineata ca sa slabesti vazand cu ochiiCum prepari saramura pentru gogosari in otet preparati la rece

Foloseste un bol mare sau o cratita incapatoare pentru a cuprinde toti gogosarii pregatiti. Amesteca in vas mai intai otetul cu zaharul si sarea. Foloseste o spatula si amesteca bine pana cand zaharul si sarea sunt complet dizolvate.

Adauga toate condimentele enumerate in reteta. Apoi scufunda in solutia rezultata sferturile de gogosari si amesteca-le bine pentru a se umezi. Gogosarii nu vor fi scufundati complet in lichid de la inceput, ci pe parcurs, dupa ce vor lasa in vas si propriul suc.

Asaza un capac peste vas si lasa gogosarii in saramura de otet pana a doua zi, la temperatura camerei. Mai amesteca-i din cand in cand pentru a se umezi bine, toti.

Dupa ce au stat suficient in saramura, ii poti depozita in borcanele sterilizate impreuna cu capacele. Descopera aici cum se sterilizeaza sticlele si borcanele, pentru conserve.

Care sunt beneficiile unei diete vegane. Cum se poate schimba corpul tau in doar doua luni

Comments