HANDBAL - CS Minaur incepe sambata meciurile oficiale

HANDBAL - CS Minaur incepe sambata meciurile oficiale

HANDBAL Echipa de handbal masculin a CS Minaur începe sâmbătă, 17 septembrie, meciurile oficiale din sezonul 2016/2017 de Divizia A.
HANDBAL Echipa antrenată de Raul Fotonea va întâlni începând cu ora 11:00 Academia de Handbal Minaur într-un duel băimărean.

Meciul va fi arbitrat de un cuplu tot băimărean, Alexandru Apostu – Florin Chinde.

“Pentru mine, este un meci cu o însemnătate sentimentală destul de mare. Doarece jucăm împotriva echipei unde eu am fost antrenor, și este echipa unde eu am crescut profesional. Bineînțeles cu ajutorul copiilor pe care i-am antrenat acolo, obținând și rezultate destul de bune, zic eu. A fost locul unde m-am simțit foarte bine, am fost tratat cu maxim respect și încredere de către toți cei care au grijă de bunul mers al lucrurilor la AH Minaur, lucru pentru care le mai mulțumesc o dată.

Acum este altă poveste, și bineînțeles că trebuie să dăm dovadă de profesionalism. Să facem un meci bun sâmbătă, să câștigăm, pentru a putea aborda cu încredere noul sezon”, a declarat Raul Fotonea, antrenorul echipei CS Minaur.

“Am avut o perioadă de pregătire de o lună și jumătate în care am încercat să ajungem cu pregătirea fizică la nivelul optim. Apoi am încercat să lucrăm cât mai mult tehnico-tactic atât pentru faza de atac, cât și pentru faza de apărare.

Jocurile de pregătire susținute ne-au ajutat în acest sens.

Bineînțeles că din punct de vedere tactic, probabil că vom mai avea nevoie de ceva timp să ajungem la potențial maxim. Deoarece jucătorii pe care îi avem acum la dispoziție vin de la mai multe echipe. Astfel că e nevoie de o perioadă mai lungă pentru ca sistemele să funcționeze bine.
Avem jucători valoroși, chiar dacă majoritatea dintre ei sunt foarte tineri și sunt convins că până la urmă vom crește în joc o dată cu trecerea etapelor de campionat”, a mai spus Fotonea.

Citeşte continuarea interviului aici

Citeşte şi HANDBAL MASCULIN – Primul meci oficial din Divizia A pentru CS Minaur Baia Mare

Comments