HOROSCOP – Ce prezic astrele pentru 3 septembrie

HOROSCOP – Ce prezic astrele pentru 3 septembrie

HOROSCOP Berbec: Companionii tăi sunt cam irascibili şi nimic nu le convine, deci înarmează-te cu multa răbdare ca să îi convingi că ai şi tu dreptate.

HOROSCOP Vin numai cu contra-argumente la părerile tale, se opun cu vehemenţă şi cu un dram de agresivitate, şi, cum nici tu nu taci şi ai limba ascuţită, de la un schimb de idei diferite la o ceartă pe cinste nu e nevoie decât de o scânteie.

N-ar fi rău să-i asculţi şi pe ei înainte de a te ridica pentru ideile tale, pentru că adevărul ar putea fi undeva la mijloc, dar dacă fiecare se încăpăţânează doar pe ideea lui, nu se va putea ajunge la un dialog constructiv.

Taur

E vremea să îţi iei rămas bun de la un lucru care a însemnat enorm pentru sufletul tău o perioadă, dar aşa e viaţa: tot ce-i frumos se termină la un moment dat. Revii cu picioarele pe pământ după o perioadă idilică, frumoasă, emoţionantă, cu o încărcătură afectivă majoră, de parcă piesa de teatru s-a sfârşit şi trebuie să pleci acasă. Vei duce dorul momentelor minunate de care ai avut parte, dar te vei putea alimenta o vreme din amintirile frumoase acumulate în suflet şi minte. Nu vei uita ce ai trăit, dar regreţi că s-a dus deja.

Gemeni

Visezi frumos, dar vei vedea că ceea ce se naşte acum în mintea ta nu e doar visare, ci e un proiect care se clădeşte sub ochii tăi. Tu eşti arhitectul-şef, tu eşti creatorul, tu eşti inginerul care transpune în realitate acest vis, dar primul pas e să laşi imaginaţia să zboare în voie până la acel nivel în care deja ştii mult mai clar ce doreşti. Ai toate şansele să vezi acest vis împlinit foarte curând, pentru că stă numai în puterea ta să-l scoţi din imaginaţie şi să-l transformi în fapte. Fiecare mic succes de pe parcurs îl generează pe următorul, deoarece e un proiect care se clădeşte pas cu pas, etapă cu etapă, până la forma ideală. Visează, creează, construieşte! Poţi!

Rac

Nu te mai gândi la lista de dorinţe care nu s-au îndeplinit, ci scoate în evidenţă cât de multe alte lucruri ai primit de la viaţă. Sigur există un echilibru perfect între ce ai şi ce nu ai, astfel încât să consideri că rezultatul e pe plus. Începe să treci în revistă veştile bune, evenimentele frumoase, darurile dobândite, reuşitele atinse prin forţe proprii şi ai să vezi că lista realizărilor este mult mai bogată cu mai multe motive de bucurie. Ba chiar meriţi să te răsplăteşti odată în plus cu ceva care îţi face plăcere, deoarece descoperi ca ai fost altora de mare ajutor şi acum primeşti înapoi dublu, triplu, înzecit faţă de ceea ce ai putut tu să dăruieşti.

Leu

Dacă nimic nu se petrece interesant în jurul tău, nu te complace în această stare de linişte şi pasivitate, ci fă ceva! Mobilizează-i tu pe ceilalţi la o activitate care să-i scoată din lene, scoate-i la mişcare, la plimbare, la sport, pentru că e o zi perfectă pentru a consuma caloriile acumulate. Ai să vezi că cel mai greu e să porneşti, pentru că după aceea lucrurile merg de la sine. Satisfacţia va fi imensă la finalul zilei că ai reuşit să dai startul atâtor provocări şi aventuri interesante în care ai jucat un rol important. Tu eşti motorul, scânteia care aprinde cheful tuturor, ţine-o tot aşa!

Fecioară

Eşti cam agitat şi i-ai putea irita şi pe alţii cu atitudinea ta cam impulsivă, dar norocul tău e că ai alături de tine o persoană care se va dovedi a fi un munte de calm şi toleranţă şi nu va cădea în plasa nervilor tăi. Ea aşteaptă să-ţi treacă nervii, stă cuminte pe margine până vede că te-ai răcorit, şi abia după aceea îşi spune părerea. Ştie că dacă spune ceva acum, când dai în clocot ca un vulcan, reacţia ta va deveni şi mai agresivă, pentru că te cunoaşte foarte bine. A mai observat şi altădată această atitudine la tine, de aceea preferă să te vadă că te-ai calmat înainte de a-ţi vorbi.

Balanţă

Indiferent de vârsta pe care o ai, eşti totuşi un copil în adâncul sufletului tău şi trebuie să laşi acest copil să se manifeste liber, din când în când. Şi tu ai nevoie de ocrotire, nu numai să ocroteşti tu pe alţii, şi tu ai nevoie de grija altuia, nu doar să ai grijă de alţii, deci acceptă-ţi poziţia de răsfăţat şi de protejat, pentru că o meriţi pe deplin. Te simţi bine aşa, ştiind că cineva te învăluie în iubirea sa necondiţionată şi îţi dai seama că aveai nevoie de acest dar de la cei pe care îi consideri cei mai importanţi pentru sufletul tău. Şi tu faci la fel pentru ei tot timpul, dar trebuie să şi primeşti, nu numai să dăruieşti!

Scorpion

Numai veşti bune se îndreaptă astăzi spre tine, dar te cam îndoieşti de ele. Dacă începi să le analizezi pe toate părţile, e şi normal să li se mai diminueze energia pozitivă, pentru că ajungi să descoperi şi aspecte nu tocmai plăcute la ceea ce pare a fi doar un motiv deplin de bucurie. Mai bine te încarci doar de energia bună care se resimte, nu căuta nod în papură cu orice preţ, pentru că atunci când sapi după ceea ce nu se vede, chiar ajungi la ele şi strică din bucuria aparentă. Lasă-te invadat de lucrurile minunate care se petrec în jurul tău şi arată-ţi fericirea cât mai clar, cât mai sonor, cât mai energic, pentru că ai motive!

Săgetător

Visele tale cele mai frumoase în acest moment sunt direct legate de viaţa sentimentală. Poate tocmai te-ai îndrăgostit de cineva şi descoperi că aluneci din ce în ce mai des pe gânduri şi numai la el te gândeşti. E frumos să visezi, dar înainte de a construi castele înalte din iluzii, ar fi bine să afli şi ce simte celălalt pentru tine, ca nu cumva să fie doar o iubire unilaterală, iluzorie, sau imposibilă. Poate fi ceva reciproc, dar tot s-ar cere o discuţie lămuritoare între voi, o declaraţie, o mărturisire, o întâlnire în doi, ochi în ochi, faţă-n faţă, ca să descoperiţi ce e în inima voastră. Poate iese de aici o poveste de dragoste ca-n basme, dar înainte de a te lăsa copleşit de tandreţe şi visare, cunoaşte-l mai bine pe cel care te-a cucerit.

Capricorn

Ai rolul de a împăciui pe oricine, de a găsi o vorbă bună chiar şi pentru cei nervoşi, pesimişti sau revoltaţi de tot ce mişcă. Faci tu ce faci şi reuşeşti să restabileşti buna înţelegere chiar şi în cele mai tensionate medii, de parcă ai aşeza la masa tratativelor pe toţi cei care nu mai reuşesc să ajungă la un consens. Nu oricine are acest talent, de negociator, de arbitru, aşa că foloseşte-te de aceste calităţi ale tale pentru că ai putea deveni eroul salvator al unui cuplu care nu se mai înţelege, al unor prieteni care nu îşi mai vorbesc, al unor colegi care s-au rănit unul pe altul. Pune-i faţă în faţă, să discute calm!

Vărsător

Aştepţi mult de la oameni, dar mai întâi trebuie să pretinzi mai mult de la tine însuţi. Către tine trebuie să-ţi concentrezi acum speranţele şi pretenţiile, pentru că dacă tu investeşti mai mult, vei ajunge mai repede la roadele pe care le vrei de la ceilalţi. Fii sigur că nu depinde numai de ei, ci e o acţiune colectivă în care şi tu joci un rol principal. Că e o afacere care evoluează lent, sau un proiect profesional de durată, trebuie să te implici mai serios, să dai tot ce ştii şi ce ai pentru succesul acestui demers, pentru că aşa cum tu aştepţi enorm de la colaboratori şi ei aşteaptă mai mult de la tine. Fiecare trebuie să-şi aducă mai serios contribuţia!

Peşti

Îţi place să deţii controlul absolut în situaţia în care te afli, însă nu toate depind numai de tine. Eşti implicat într-o acţiune la care participă şi alte persoane, poate la fel de orgolioase ca tine, poate la fel de dornice să fie ei şefii, deci de aici se pot naşte conflicte aprinse. Fiecare are personalitatea sa puternică şi de la o banală dispută la o luptă crâncenă nu mai e decât un pas. Nu îi poţi domina pe ceilalţi, aşa cum ţi-ar plăcea, dar nici să fii tu condus de alţii nu tolerezi, încât e normal să te ridici pentru dreptul tău de a vorbi şi acţiona în voie. Încearcă să priveşti lucrurile cu un dram de lejeritate, nu atât de încrâncenat. Cu cât vrei să le controlezi mai mult, cu atât te enervezi mai tare!

Sursa info

Comments