Horoscop IULIE 2016. Ce se intampla dupa ce Uranus intra in Berbec

Horoscop IULIE 2016. Ce se intampla dupa ce Uranus intra in Berbec

Horoscop iulie
Horoscop iulie

Afla din horoscop iulie 2016 ce surprize aduce intrarea retrograda a lui Uranus in Berbec pana pe 29 decembrie. Este unul din cele mai importante evenimente de care trebuie sa tina cont fiecare zodie in parte.

Luna iulie va fi buna in linii mari pentru toti nativii. Vor exista cateva disensiuni cauzate de crucile cosmice mutabile si conjunctiile care se vor forma mai ales in sectorul comunicarii si al relatiilor sociale. Berbecii, de pilda, isi dezvaluie latura romantica din plin si reusesc sa isi surprinda partenerul de viata cu prezenta lor deloc regizata. Se mai cizeleaza putin din punct de vedere comportamental si reuseste sa stabileasca reguli sanatoase in comunicare.

Taurul va avea mici probleme in cuplu si e posibil sa se certe cu persoane mai mari ca varsta decat el, posibil chiar cu rudele partenerului de viata. Capriciile acestui nativ cresc de la o zi la alta. Geamanul va pune sub semnul intrebarii majoritatea actiunilor persoanei iubite. Neincrederea apare dupa ce depisteaza o serie de probleme. Racul va avea o luna plina de suisuri si coborasuri: noi prieteni apar in viata lui si noi necazuri.

Citeste horoscopul integral pentru fiecare zodie in parte pe TeoTrandafir.com

Articole recomandate

Comments