HOROSCOP – Previziuni pentru 5 august 2016

HOROSCOP – Previziuni pentru 5 august 2016

HOROSCOP  Lucrurile încep să se precipite pentru Fecioare, iar asta le destabilizează puţin din punct de vedere emoţional.

Berbec

Deşi tu ai impresia că te-ai integrat bine într-un colectiv foarte pestriţ de persoane cu aceleaşi interese, azi încep să apară şi primele contradicţii, semn că nu te-ai făcut suficient de bine înţeles. Nu ridică tonul, nu te certa, pentru că aceste animozităţi sunt semn că dialogul scârţâie pe undeva şi e nevoie de o discuţie lucidă şi sinceră de faţă cu toată lumea. Poate nu ţi-ai expus foarte clar opinia şi lumea consideră că nu te încadrezi în regulile grupului, dar nu te grăbi să intri în conflict cu nimeni. Eşti ca şi ei, ai aceleaşi interese, dar azi nu găseşti cele mai potrivite cuvinte pentru a te face înţeles. Ai răbdare să va cunoaşteţi mai bine.

Taur

Azi simţi pe pielea ta ce înseamnă să pui punct unei situaţii în care ai investit timp şi multă energie. E vremea unui adio definitiv şi e normal să resimţi golul care rămâne în urmă că pe un motiv de suferinţă. Totuşi, nu consideră că e un sfârşit dramatic de capitol, ci un final poate lasă loc pentru un nou început. Dacă tocmai ai încheiat un proiect, o relaţie, o etapă a vieţii tale, de acum te poţi concentra cu un chef către altceva. E că în cântecul cu podul de piatră: vei face altul pe rău în jos, altul mai trainic şi mai frumos! Gândeşte-te deci la ceva noi şi mai grozav, lăsând trecutul în urmă.

Gemeni

Te afli într-un punct al călătoriei tale spre un anumit scop în care se animă din ce în ce mai tare spiritele, semn că e momentul culminant de care depinde finalul planurilor tale. Devine din ce în ce mai agitată situaţia, detaliile vin din toate părţile, e un adevărat bombardament de informaţii şi noutăţi care contribuie la rezultatul final al demersurilor tale. Imaginează-ţi o spirală largă pe care ai evoluat lent până acum, dar te apropii din ce în ce mai mult de centrul spiralei şi ritmul devine trepidant. Viteză această trepidantă e semnul că nu mai e mult până la rezultatele dorite!

Rac

Ai mai multe posibilităţi la dispoziţie, că atare încearcă să te foloseşti de ele înainte de a te opri asupra uneia singure. Nu ai oricând asemenea paleta largă de opţiuni, că acum, deci merită să te foloseşti de toate simultan, pentru că se vor cerne mai apoi de la sine până ce va rămâne doar cea mai potrivită. Te ocupi de mai multe planuri concomitent şi toate merg foarte bine, ceea ce te stimulează să îţi distribui energia pe mai multe fronturi, deoarece tu chiar dai randament azi pe mai multe planuri deodată. Numai tu ştii cum reuşeşti să te împărţi în mod echitabil între toate acestea fără să dai rasol în nicio direcţie!

Leu

Azi, te vei uită în buletin să vezi ce vârstă ai, pentru că, în adâncul sufletului, te mai simţi că un copil pus pe soţii. Adu-ţi aminte de vremea când erai lipsit de griji, toate erau frumoase, nicio frică nu-ţi afecta inima sau mintea şi erai liber să faci ce vrei. Ai şansă de a te comportă la fel şi astăzi, pentru că o atitudine jucăuşă, libertină, optimistă se va dovedi a fi perfectă pentru orice situaţie. Fiind atât de vesel şi de detaşat de orice problema de om matur, vei atrage mai mult atenţia prin lumina pe care o emani. Unii vor simţi nevoia să te răsfeţe mai mult, alţii să te ocrotească, şi zău că-ţi place postura această de alintat. Cui nu i-ar conveni că lumea să îi înconjoare de atâta iubire, simpatie, popularitate?

Fecioara

Lucrurile o iau razna în jurul tău şi intri cumva în panică. E normal să-ţi pierzi cumpătul când vezi că toate se dau peste cap şi nu mai ştii cum să le ţii sub control, dar nu cumva îţi asumi vini mai mari decât ar trebui? Nu eşti tu singurul responsabil de situaţia această, au mai participat şi alţii care au stricat tot, că atare nu te încarcă tu de unul singur cu toată povara! O discuţie sinceră faţă în faţă ar ajută la găsirea celor mai bune soluţii, dar dacă faci atâta caz pe seama acestei furtuni, lucrurile vor părea mai grave decât ar fi cazul. Ar fi nevoie de o intervenţie promptă şi categorică, dar nu ai curaj, că nu cumva să strici şi mai tare!

Balanţă

Nu mai privi înapoi, nu te mai raporta la vechile cunoştinţe, la vechile relaţii, la vechile poveşti trăite înainte, pentru că trecutul e bine să rămână acolo, la locul lui. Acum ţi se oferă cu totul altceva ce merită valorificat, folosit, pus la treaba în beneficiul tău. Este o şansă nouă în faţă ta, dar dacă tot o compari cu cei mai trăit şi înainte, nu prea îi vei descoperi atuurile. Niciodată un lucru nu seamănă cu altul, ceea ce ţi se oferă acum, complet nou, e unic, deci nu are rost să te tot gândeşti dacă nu cumva se repetă cine ştie ce situaţie de altădată. Nici vorba: tu eşti altul acum, situaţia e altă acum, deci bucură-te de noutate!

Scorpion

Nu obţii rezultatele pe care le-ai dorit, deşi ai investit tot ce ai avut mai bun în ţine pentru a ajunge la un rezultat visat, dar se pare că nu a prea meritat efortul. Nu renunţă încă, poate se mai schimbă ceva, poate nu ai participat pe de-a-ntregul, ci s-ar fi cerut o implicare totală, poate mai apar unele aspecte pe parcurs care să deturneze acţiunea într-o direcţie pozitivă, dar dacă ţi-ai pierdut interesul şi motivaţia către acel scop, e şi normal să baţi încet-încet în retragere. Mulţumeşte-te deocamdată cu mai puţin, mergând mai departe cu răbdare, pentru că e nevoie şi de unele sacrificii până ajungi la capăt.

Săgetător

Pune-ţi creativitatea fără margini la treaba, pentru că ar ieşi de aici succese demne de laudă. Tu ai mereu idei noi, originale, îndrăzneţe, care se cer transpuse în practică. Nu trebuie să le păstrezi doar la nivel teoretic, ci fă un pas în faţă şi asumă-ţi orice gen de sarcina în care poţi să-ţi valorifici talentele cu care eşti din belşug înzestrat. Fie că e vorba de domenii artistice în care poţi avea acum rezultate notabile, fie că e vorba de capacitatea ta de a te pune mai bine în valoare prin calităţile tale în plan comunicaţional şi relaţional, tu eşti cel care iese azi în evidenţă prin ceva special ce te ajută să obţii laude bine meritate.

Capricorn

Încetul cu încetul se face oţetul, că atare nu pretinde rezultate imediate în proiectul la care munceşti deja de ceva vreme. Mai e cale lungă până la roadele concrete, dar important e că ai un sentiment de încredere că eşti pe drumul cel bun, că la capăt te aşteaptă cu adevărat reuşită. Ai răbdare, deci, şi trage tare mai departe, pentru că roadele vor fi mai mult decât mulţumitoare, şi se pot calcula ori în bani, ori într-un sentiment total de securitate şi siguranţă pe toate planurile. Dacă e în joc stabilitatea ta sau a familiei, merită să aştepţi oricât, dar ai convingerea că la capăt chiar te aşteaptă ceea ce ai nevoie!
Vărsător

Oricât de energic ai fi tu de obicei, azi ai nevoie de multă pace, de aceea vei profită de orice moment în care rămâi singur pentru a dormi sau pentru a te retrage în lumea ta. Izolarea nu te deranjează câtuşi de puţin, o accepţi cu bucurie, pentru că aşa îţi asiguri un mediu liniştit în care poţi avea timp doar pentru ţine. Doar în astfel de stare, complet detaşată, fără nimeni în jur, îţi poţi auzi gândurile mai bine, încât vei descoperi că erau multe aspecte care îţi cereau de multă vreme atenţia, dar abia acum le poţi auzi. Caută un loc, măcar câteva minute, în care să fii singur cuc: vei vedea ce efecte miraculoase are izolarea!

Peşti

Chiar dacă unii mai uită de bunele maniere şi de amabilitate şi mai ridică tonul faţă de ţine, tu nu pui la suflet atitudinea lor, ba din contra: le întorci un zâmbet larg şi sincer încât îi vei derută cu totul! Cei care vin la ţine arţăgoşi, cu jalba-n proţap cu cine ştie ce reclamaţii, pregătiţi să atace dur, nu vor putea să-şi ţină discursul agresiv în faţă unuia că ţine, pentru că tu îi primeşti cu atâta căldură, atâta solicitudine şi atâta dorinţa de împăcare încât vor tăcea mâlc! Continuă să-i tratezi pe toţi cu aceeaşi deschidere şi bucurie, de parcă ţi-ar fi cei mai buni prieteni (chiar dacă nu sunt) şi vei vedea că şi gheaţă se topeşte, şi tonul se încălzeşte şi blocajele de comunicare dispar!

sura info

Comments