Imagine emotionanta cu Gigi Becali chiar de ziua numelui sau. Cum a fost surprins latifundiarul din...

Gigi Becali a stat patru ore la biserica de ziua sa de nume

Intr-un cadru care i-a devenit familiar, Becali a fost vazut activ participand la slujba, cunoscand versurile cantecelor si implicandu-se in tot ce presupune ritmul serviciului religios. Acesta nu este un peisaj neobisnuit pentru cei care il cunosc pe Becali, avand in vedere apropierea sa de lumea clericala si numeroasele sale vizite si donatii facute catre lacasuri de cult din intreaga lume.

Recent, intr-o declaratie televizata, Becali a vorbit despre transformarea sa spirituala: ,,Cel mai mare pacat al meu a fost lacomia. Apoi lacomia mea am transformat-o in lacomie de Hristos. Si nu sunt lacom de bani acum, sunt lacom de Hristos."

Generozitatea lui Gigi Becali

Pe langa implicarea sa in acte de caritate, Becali este cunoscut pentru generozitatea sa fata de cei nevoiasi. Asa cum s-a intamplat si de Sfantul Gheorghe, la iesirea din manastire, a fost abordat de multi cersetori, unii dintre acestia plecand acasa cu ajutoare semnificative oferite de Becali.

In plus, omul de afaceri continua sa investeasca in constructia de lacasuri de cult, incluzand o catedrala monumentala in Pipera, care se preconizeaza a fi finalizata in 2026. ,,Este o biserica pe care am fagaduit-o Domnului in 2007, cand am batut Galatasaray. Va fi cea mai frumoasa biserica din lume," a afirmat Becali.

Comments