Imagini din casa in care locuieste Betty Salam. Vila are doua etaje si arata ca un palat

Imagini din casa in care locuieste Betty Salam. Vila are doua etaje si arata ca un palat

Imagini din casa in care locuieste Betty Salam. Vila are doua etaje si arata ca un palat


Betty Salam locuieste alaturi de sotul ei, Catalin Visanescu, si Matthias, fiul lor, intr-o casa impresionanta. Iata imagini din vila care arata precum un palat si in care s-a investit o mica avere.


Betty Salam si sotul sau, Catalin Visanescu, locuiesc intr-o casa impresionanta din Bucuresti. Cuplul a transformat vila de lux intr-un adevarat simbol al rafinamentului si confortului. Casa este mai mult decat o simpla locuinta, ci aceasta este mai degraba un refugiu elegant pentru cei doi si familia lor.


Vila, care se intinde pe doua etaje, este o combinatie perfecta de spatiu generos si design sofisticat. La parter, un living spatios si o bucatarie deschisa imbina functionalitatea cu eleganta. Living-ul, acum transformat in locul preferat de joaca al lui Matthias, fiul lor, este foarte spatios, iar printre canapelele de lux se gasesc jucariile micutului.

VIDEO Betty, fiica lui Florin Salam, despre problemele in cuplu. ,,Am plecat de acasa, mi-am luat doar geanta"

Dormitorul parintilor, un spatiu generos cu un pat matrimonial central si un dressing impresionant, reprezinta o oaza de relaxare pentru cuplu. In timp ce fiecare camera din casa emana bun gust si eleganta, gradina spatioasa ramane locul preferat al lui Betty Salam. Acolo, ea si-a creat propria oaza de liniste, unde se retrage pentru a se relaxa.


Detaliile decorative din marmura, candelabrele impunatoare si tablourile care ii reprezinta pe membrii familiei sunt doar cateva elemente care atrag atentia in aceasta casa. Pentru Betty Salam si Catalin Visanescu, casa lor nu este doar un simplu spatiu de locuit, ci un simbol al succesului, confortului si elegantei.


Betty Salam si sotul ei, Catalin Visanescu, participa la Asia Express


Fara telefon, cu doar un dolar pe zi, acestia vor trebui sa ajunga din Thailanda pana in Bali, destinatia marii finale a sezonului sapte. Drumul pe care il vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oara cand se va intinde pe durata a 11 etape, cu una in plus fata de sezoanele trecute.


,,Poate sunt primul concurent care vine in Asia Express si spune asta, dar in show-ul asta eu vreau sa invat sa pierd. Cred ca este foarte important in viata sa stii sa faci asta! In acelasi timp este o oportunitate de a infrunta fricile si de a descoperi noi puteri intr-un mod palpitant. Stiu ca nu este o competitie usor de dus si renuntam la confortul nostru de acasa, insa nu imi pare rau! De asta am acceptat aceasta propunere, fiindca imi voi pune la incercare limitele. Ma simt motivata sa explorez lucruri noi, sa infrunt provocari si sa construiesc amintiri puternice alaturi de sotul meu. Acesta este un pas curajos pe care il facem impreuna. Consider ca va fi o experienta de neuitat care va consolida si mai mult legatura noastra", a declarat Betty Salam inainte de a incepe competitia.


In timp ce Catalin Visanescu a spus: ,,Am ales sa concuram la aceasta emisiune deoarece este o noua provocare pentru noi si este si prima data cand suntem la un astfel de reality show. Este o ocazie pe care nu o intalnesti de multe ori in viata si asta inseamna foarte mult pentru mine. Imi place adrenalina, competitia si implicarea, iar in acest concurs sigur voi avea parte de aceste sentimente. Este o oportunitate de a descoperi locuri noi, de a infrunta provocari si de a crea amintiri de neuitat alaturi de sotia mea. Abia asteptam sa pornim in aceasta aventura si suntem hotarati sa mergem pana in finala. Totodata, ne-am propus de acasa ca acest drum pe care il vom parcurge impreuna sa fie cu o stare de bine, de distractie, dar sa fim si concentrati cat de mult putem si sa dam totul in aceasta competitie!"


Comments