IMPACT FATAL – Accident soldat cu un mort si doi raniti

IMPACT FATAL – Accident soldat cu un mort si doi raniti

sursa foto: Libertatea.ro

IMPACT FATAL. Un grav accident rutier s-a produs joi noaptea la ieşirea din Buzău, pe DN2B, către Brăila. Un şofer de 56 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a intrat frontal într-o autoutilitară care venea din sens opus.

Şoferul şi un alt pasager din maşina care circula regulamentar au ajuns la spital cu răni uşoare în zona pieptului. Traficul a fost blocat în zonă mai bine de o oră.

Mai bine de 30 de minute s-au chinuit medicii de la ambulanţa să resusciteze şoferul unei Dacii papuc din Brăila care a zburat direct prin parbriz în urma impactului teribil cu un Ford Focus condus de un buzoian.

Manevrele salvatorilor au fost însă în zadar întrucât brăileanul a suferit răni incompatibile cu viaţa.

Alţi doi răniţi din cealaltă maşină au fost transportaţi de urgenţă la spitalul din Buzău, cu suspiciune de traumatisme toracice. Nimeni nu-şi pote explica cum conducătrul auto al Daciei nu a schiţat niciun gest şi a intrat cu maşina pe contrasens. Urmele de frânare descoperite de anchetatori doar în dreptul autoturismului Ford îi fac pe poliţişti să creadă că şoferul imprudent ar fi circulat cu viteză excesivă .

Oamenii legii nu exclud însă nici ipoteza ca bărbatul să fi adormit la volan sau să-i fi venit rău. În urma probelor de sânge recoltate de la cei doi şoferi s-a stabilit că ambii aveau alcoolemie zero.

Sursa info 

Comments