Incendiu la un bloc din Bucuresti. Doi oameni au murit, alti trei au fost dusi la spital. Pompierii...


Un incendiu a izbucnit sambata, 13 aprilie, la un bloc cu opt etaje de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din Bucuresti, in urma caruia au murit doua persoane, aflate la etajul 7. Prima data a fost anuntat decesul unui barbat de 57 de ani, carbonizat, apoi decesul unei femei de 73 de ani, intoxicata cu fum.


UPDATE ora 20.10: Dupa mai bine de doua ore, incendiul a fost stins. In afara apartamentului de 3 camere in suprafata de 60mp care a ars, au mai fost afectate fatada si aerul conditionat de la apartamentul de deasupra.


UPDATE ora 19.15: Pompierii nu au precizat cauza incendiului, dar au anuntat ca focul s-a manifestat violent la etajul 7, intr-un apartament cu 3 camere in suprafata de 60 mp.


Reprezentantul ISU, Lucian Ciongaru, a spus ca in acest apartament a fost gasit initial un barbat de 57 de ani carbonizat, iar femeia, care inca traia, a fost declarata ulterior decedata din cauza intoxicatiei cu fum si avea 73 de ani.


UPDATE ora 18.45: ISU a anuntat ca si femeia de aproximativ 60 de ani careia i s-au facut manevre de resuscitare a murit din cauza intoxicatiei cu fum.


Bilantul actualizat arata ca 11 persoane au fost asistate medical, este vorba despre 10 adulti si un copil, dintre care doua persoane au murit. Copilul a ajuns la spital cu atac de panica.


***


Stirea initiala: Incendiul a avut loc la un bloc din sectorul 3 al Capitalei. ,,Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un imobil de tip P+8, municipiul Bucuresti. Incendiul se manifesta la etajele 7-8, pe fatada cladirii. Incendiul este localizat", a transmis ISU Bucuresti, la ora 18.18.


Echipajele SMURD au acordat primul ajutor pentru 10 adulti si un copil. Dintre acestia, un barbat de aproximativ 50 de ani a murit, iar o femeie de aproximativ 60 de ani este in stop cardio-respirator si se fac manevre de resuscitare.


De asemenea, un copil cu atac de panica a fost dus la spital. In total, din primele informatii, 3 victime au ajuns la spital.


La fata locului au venit 8 autospeciale de stingere cu apa si spuma, 2 autospeciale de interventie si salvare de la inaltime, 2 autospeciale de descarcerare si 8 ambulante SMURD si 1 autospeciala pentru transport victime multiple.


Comments