INCIDENT IN DEJ – Barbat din Ieud cazut in Somes, salvat in ultimul moment (VIDEO)

INCIDENT IN DEJ – Barbat din Ieud cazut in Somes, salvat in ultimul moment (VIDEO)

Un bărbat în vârstă de 63 de ani din Ieud, Maramureş, a fost salvat în seara zilei de 22 iunie,  din apele Someşului, după ce s-a dezechilibrat şi a căzut în râu, fără a mai avea posibilitatea de a ieşi.

Incidentul a avut loc în dreptul digului de pe strada Ion Pop Reteganu din Dej. Din primele informaţii, bărbatul mergea pe dig şi intenţiona să oprească o maşină de ocazie care să îl ducă acasă. Înainte, însă, temperaturile caniculare l-au făcut să facă o baie în Someş. Dar când a ajuns pe marginea râului, într-o zona cu mal abrupt, a alunecat în râu. Cum nu mai putea să iasă singur, fiind şi bolnav, omul a strigat după ajutor aproape o oră, în zadar, însă, pentru că nimeni nu l-a auzit.

În cele din urmă, strigătele sale au fost auzite de un trecător, care a alertat un alt bărbat aflat în zonă şi împreună au încercat să îl scoată pe om din Someş. Au sunat la 112, dar până la ajungerea pompierilor şi ambulanţei, cei doi au săpat nişte trepte în malul râului şi au reuşit să îl scoată.

Pompierii l-au transportat pe targă până la ambulanţă, apoi la spital pentru a-i fi evaluată starea de sănătate. Din fericire, bărbatul, epuizat, a scăpat teafăr, viaţa sa nefiindu-i pusă în pericol.

dejeanul.ro

Comments