Incident socant in Gradina Botanica din Sydney: 4 persoane au ajuns la spital dupa ce au fost lovite...

Un purtator de cuvant al New South Wales Ambulance a declarat ca un fulger a lovit un copac sub care se aflau patru oameni, luni, in jurul orei locale 12.45. Cei patru au fost si eu afectati. Mai multe echipaje au tratat pacientii: un adolescent, o tanara de 20 de ani si un barbat si o femeie, ambii de 30 de ani, relateaza The Guardian preluat de News.ro.

Cele patru persoane si-au "pierdut cunostinta" cand au fost lovite de fulger, dar si-au revenit la scurt timp dupa aceea, a precizat purtatorul de cuvant al ambulantei.

Adolescentul si femeia in varsta de 20 de ani au fost transportati la spitalul Royal Prince Alfred si raman in stare stabila, in timp ce barbatul si femeia mai in varsta au fost dusi la spitalul St Vincent's.

Cei patru pacienti au fost transportati in stare stabila dupa ce au suferit "cateva arsuri" din cauza fulgerului. Ei erau monitorizati pentru probleme cardiace.

Luni dupa-amiaza, au fost detectate aproximativ 75.000 de descarcari electrice pe o raza de 100 km in zona orasului Sydney, a anuntat meteorologul Ben Domensino de la Weatherzone.

Comments