INEDIT – Miscarea moto din Maramures ajuta un baiat de 17 ani sa ajunga la un concurs de Muay Thai i...

Se pot spune multe lucruri despre rockeri si despre motociclisti, insa sunt oameni cu suflet mare daca ajunga sa ii cunosti. In acest final de saptamana vom avea o noua editie a evenimentului ,,Un Craciun mai frumos", eveniment demarat in anul 2010 de catre Ciupei Adrian, care acum motoreste din ceruri alaturi de cei dragi.

,,In 8 decembrie organizam un party cu strangere de fonduri pentru a ajuta mai multe persoane. Este vorba despre un baimarean de 17 ani campion la Muay Thai cu transportul si cazarea in Thailanda, unde va avea o competitie la inceputul lunii februarie a anului viitor. Vrem apoi sa ajutam o fetita din Salaj, care trebuie sa se opereze la ochi in Bucuresti, pentru a avea o viata normala. De asemenea, vrem sa facem 265 de pachetele pe care sa le distribuim pe la casa de copii cu deficiente (strada Alba Iulia din Baia Mare), pe la Centrul Scolar pentru educatie Incluziva si la copiii din comuna Baiut). In plus am gasit o familie nevoiasa din comuna Oarta si dorim neaparat sa ii aducem un zambet pe fata Domnului Vasile Lev.

Acest party face parte din evenimentul nostru de suflet pe care l-am inceput in anul 2010 la initiativa colegului nostru Ciupei Adrian (din pacate el ne priveste de undeva de sus ,unde se da pe motoare alaturi de ingeri) si de atunci am reusit in fiecare an, chiar daca a fost pandemie sa fericim mai multe persoane cu ocazia sarbatorilor de iarna. La Party ne vor incanta Gili Barbu ( Iasi) si Jump Rock Band ( Ungaria) intrarea e dai cat vrei si va promitem ca va fi fain tare", ne-a declarat Csabi Rusiczki, presedinte Rock N’Road Baia Mare.

Dragos HOJDA

The post INEDIT – Miscarea moto din Maramures ajuta un baiat de 17 ani sa ajunga la un concurs de Muay Thai in Thailanda appeared first on ZiarMM.

Comments