Cristian Niculescu-Tagarlas: "La multi ani, Constitutiei Romaniei! La multi ani, democratiei si stat...

8 Decembrie – Ziua Constitutiei Romaniei

Cristian Niculescu-Tagarlas: "La multi ani, Constitutiei Romaniei! La multi ani, democratiei si statului de drept! Impreuna, putem construi un viitor mai bun pentru toti romanii!"

Astazi, sarbatorim 32 de ani de la aprobarea Constitutiei Romaniei prin referendum, un moment de referinta in istoria noastra postdecembrista, ziua in care a fost aprobat documentul fundamental si piatra de temelie a democratiei si a statului de drept. Prin aceasta lege au fost garantate drepturile si libertatile fundamentale ale fiecarui cetatean, ca o expresie a vointei noastre de a trai intr-o societate justa si echitabila, in care nimeni sa nu fie mai presus de lege.

In calitate de Presedinte al Comisiei Juridice din Senatul Romaniei si avocat cu peste 20 de ani de experienta, sunt mandru sa fiu parte din procesul de aparare si promovare a valorilor constitutionale. Impreuna cu colegii mei liberali, am lucrat si voi continua sa actionez pentru a asigura respectarea si aplicarea corecta a legilor, pentru a consolida statul de drept si pentru a proteja drepturile si libertatile cetatenesti.

"Astazi, cu ocazia Zilei Nationale a Constitutiei, sa ne amintim de importanta legii fundamentale a Romaniei, angajandu-ne sa o aparam si sa o promovam in continuare. Sa fim vigilenti in fata oricaror amenintari la adresa democratiei si sa ne implicam activ in procesul de consolidare a valorilor fundamentale ale societatii noastre", a mentionat senatorul PNL Cristian Niculescu-Tagarlas - presedintele Comisiei juridice, de numiri, disciplina, imunitati si validari si membru al Comisiei pentru constitutionalitate a Senatului Romaniei.

ZiarMM

The post Cristian Niculescu-Tagarlas: "La multi ani, Constitutiei Romaniei! La multi ani, democratiei si statului de drept!" appeared first on ZiarMM.

Comments