INVITAtIE – Esperando va invita la Saptamana Europeana a Sportului

INVITAtIE – Esperando va invita la Saptamana Europeana a Sportului

INVITAŢIE. În luna septembrie, în țările din întreaga Uniune Europeană se sărbătorește Săptămâna Națională a Sportului. În perioada 10-17 septembrie sunt realizate la nivel European activități menite să scoată în evidență valențele pozitive ale sportului.
Asociația Esperando, desi nu este o organizație de sport derulează zilnic activități de recuperare fizică la Centrul de Recuperare Esperando. Aceste activități sunt comparate de mulți cu activitățile unor sportivi de performanță.

INVITAŢIE.Tocmai de aceea, Asociația Esperando dorește să integreze și Baia Mare pe harta europeană a mobilității și să organizeze pentru prima dată Săptămâna Sportului pentru toți băimărenii și maramureșenii.

În perioada 12-16 septembrie Asociația Esperando va organiza împreună cu persoanele cu nevoi speciale activități sportive. Prima activitate, cea de aerobic în aer liber, va avea loc luni, 12.09.2016, începând cu ora 12.00 pe Câmpul Tineretului. Celelalte activități se vor derula după cum urmează: Marți – rugby; Miercuri – atletism, cycling, joc cu frisbee, badminton, ștafete și alergarea cu persoane cu dizabilități utilizatoare de fotolii rulante; Joi inot; Vineri – tenis și footbal de masă.

“Invităm pe această cale pe toți cei care caută experiențe pozitive, sau cei care doresc să se mențină în formă, să-și dezvolte abilitățile fizice, să socializeze cu prieteni și să se distreze, să ni se alăture. După organizarea cu succes a primei ediții a Zilei picnicului, sperăm că și evenimentul de luni să devină de acum ziua mișcării în aer liber pentru băimăreni”, spun organizatorii.

Comments