MINTE BOLNAVA – Militar arestat pentru corupere de minori

MINTE BOLNAVA – Militar arestat pentru corupere de minori

foto dejeanul

MINTE BOLNAVĂ Un militar în vârstă de 43 de ani, angajat la o unitate militară din cartierul Dealul Florilor din Dej, a marcat pe viaţă o fetiţă de doar 8 ani.

MINTE BOLNAVĂ Bărbatul, originar din Botoşani, care locuia în Căminul de Garnizoană din Dej, în ultimele 3-4 luni ar fi abuzat sexual o fetiţă de doar 8 ani care locuia într-un bloc de pe stradă Pepineriei.

Anchetatorii spun că în tot acest timp, în repetate rânduri, cadrul militar o ducea pe fetiţă în scară unui bloc, în spatele tomberoanelor sau chiar în pădurea Bungar, unde în timp ce îi arată minorei filme pentru adulţi pe telefon, îşi provoca plăceri.

Vineri, fapta a fost pe punctul de a se repetă, şi în timp ce militarul o aştepta pe fetiţă în scară unui bloc, începând deja să se masturbeze, în locul acesteia au mers poliţiştii.

Aceştia l-au încătuşat şi l-au dus imediat la audieri. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, urmând să fie cercetat de Parchetul Militar. Oamenii legii au informaţii că fetiţă de opt ani nu a fost singură victima a militarului Marius Constantin M., şi că acesta ar fi încercat să corupă o altă minoră de doar şapte ani, după ce i-a cumpărat o pungă de chips-uri.

sursa info

Comments