Ion Iliescu, la 94 de ani: Internetul e plin de meme-uri cu mine, ca speranta moare penultima. Pe un...


Fostul presedinte Ion Iliescu, care a implinit 94 de ani, a declarat intr-un podcast al fostului sau consilier, Ionut Vulpescu, ca glumele care se fac pe retelele sociale despre varsta lui si apropierea decesului nu il deranjeaza, cat timp au umor.


,,Pentru varsta, trebuie sa nu faci excese. Pentru varste, ai nevoie de progrese. E o matematica simpla a vietii. Ca o paranteza, stiu ca Internetul e plin de meme-uri cu mine, cum ca speranta moare penultima sau ca am fost vazut la banca, pentru un credit pe 30 de ani, etc. Pe unele le apreciez, atata timp cat au umor, adica sunt inteligente. Lumea nu incepe cu noi si cu siguranta nici nu se termina cu noi. Valabil pentru orice muritor", a spus Ion Iliescu.


Mai jos, un fragment din podcastul gazduit de YouTube:https://www.youtube.com/watch?v=jmvIeAmWG4A

Ion Iliescu a implinit duminica, 3 martie, varsta de 94 de ani. El s-a retras din viata publica in ultimii ani si locuieste in aceeasi vila din cartierul Primaverii unde a stat dupa Revolutie. Iliescu a avut trei mandate de presedinte al Romaniei: 1990-1992, 1992-1996 si 2000-2004.


Ion Iliescu vorbind la telefon pe 22 decembrie 1989, la cateva ore dupa fuga lui Ceausescu, in sediul fostului CC al PCR, actualmente sediul MAI. In dreapta imaginii, Petre Roman, viitor premier. Foto: Agerpres

Comments