Ionel Danca acuza. Un deputat din echipa "SuperCitu" l-ar fi imbrancit pe Ludovic Orban, chiar pe treptele sediului PNL

Ionel Danca

Ionel Danca acuza. Un deputat din echipa "SuperCitu" l-ar fi imbrancit pe Ludovic Orban, chiar pe tr...

,,E colegul care a fost ales la filiala Sector 4, asa cum bine stim, in conditii total, sa spunem, discutabile si inacceptabile de-a dreptul. Daca mi-ati fi spus ca voi intra in discutie cu un coleg care a bruscat presedintele partidului pe treptele din Modrogan la alegerea lui ca presedinte si modul in care a fost ales presedinte, cu siguranta as fi refuzat invitatia, nu pentru gesturile pe care le-a facut, ci pentru caracterul unor colegi si colegul de discutie e un exemplu" a afirmat Danca, invitat la un post TV.

Fostul sef al cancelariei premierul in vremea cand Orban era la Palatul Victoria a continuat tirada la adresa sustinatorilor lui Citu, pe care i-a acuzat de fariseism si de rele intentii in legatura cu viitorul partidului.

"Am asistat la nenumarate intalniri si discutii in care colegul (P. Popescu - N.R.) venea la Ludovic Orban si-i spunea "Ludovic, sunt cu tine pana la capat, niciodata nu te voi trada". Presedintele ii raspundea: "De ce imi spui lucrurile astea? Ca alti colegi nu le spun...(....) Multi din echipa de sustinatori ai lui Citu nu au demonsrat nimic in politica si distrug PNL. Sunt suparat, cum sunt multi liberali", a mai afirmat Ionel Danca.

Comments