iPhone 7, iPhone 7 Plus si Apple Watch 2, livrate in Romania incepand cu 16 septembrie

iPhone 7, iPhone 7 Plus si Apple Watch 2, livrate in Romania incepand cu 16 septembrie

Cele mai noi smartphone-uri Apple, iPhone 7 si iPhone 7 Plus, lansate oficial de Apple pe 7 septembrie, sunt disponibile de vineri in Romania, la precomanda, pe QuickMobile.ro.

Primele modele ale noului iPhone, dar si Apple Watch 2, vor fi livrate de retailerul de tehnologie incepand cu data de 16 septembrie.

Clientii QuickMobile vor putea achizitiona oricare dintre noile modele de telefoane Apple iPhone 7 si iPhone 7 Plus in variante de 32, 128 si 256 GB, preturile din oferta retailer-ului fiind cele oficiale Apple in Europa, cu TVA inclus si garantia standard de 2 ani.

Astfel, pretul de pe QuickMobile.ro pentru iPhone 7 in varianta 32 GB este de 3.499 lei, cel de 128 GB costa 3.999 lei, iar modelul de 256 GB - 4.499 lei.

Modelul iPhone 7 Plus de 32 GB achizitionat prin QuickMobile.ro costa 4.099 lei, cel de 128 GB - 4.599 lei, iar cel de 256 GB - 5.099 lei.

"Clientii acceseaza QuickMobile pentru cele mai noi produse, lansate in premiera globala. Nu puteam dezamagi fanii Apple, care asteapta ultima inovatie a gigantului din Cupertino. Si pentru ca ne miscam rapid in tot ceea ce inseamna tehnologie, inovatie si produse in premiera, noile iPhone-uri vor veni in Romania tot pe 16 septembrie, ca in toate celelalte 28 de tari europene aflate in primul val de livrari", a declarat Tudor Tiboc, manager general al QuickMobile.

Noile terminale Apple sunt disponibile in 5 culori - black, jet black, silver, gold, rose gold - si au design asemanator modelelor iPhone 6, respectiv iPhone 6 Plus. Seria iPhone 7 este rezistenta la praf si la apa, are procesor Apple A10  Fusion, cu 40% mai rapid decat cel cu care este echipat iPhone 6s, autonomie mai mare, iar luminozitatea display-ului este cu 25% mai ridicata fata de cea a seriei precedente.

Printre schimbarile majore realizate de Apple cu noul varf de gama se numara inclusiv renuntarea la jack-ul audio si inlocuirea cu noile casti wireless EarPods.

Pretul de pornire la QuickMobile pentru noua generatie Apple Watch, dotate cu GPS si rezistente la apa (pana la 50 m), este de 1.899 lei, ca in toate celelalte state membre ale Uniunii Europene.

Clientii pot achizitiona de pe QuickMobile toate modele din noua serie, in varianta de ceramica sau otel gold, rose gold, silver, space gray aluminum, space black, inclusiv modelul Apple Watch Nike +, sau Apple Watch Hermes, realizat in colaborare cu celebra casa de moda. Retailerul are in continuare, in oferta, si smartwatch-urile Apple Watch 1, cu cel mai ieftin device pornind de la de la 1.499 lei.

Retailerul online eMAG a anuntat, totodata, ca va livra toate precomenzile de iPhone 7 si Apple Watch Series 2 , in limita stocului disponibil, incepand de vineri, 23 septembrie, data oficiala de lansare a celor mai noi smartphone-uri Apple in Romania.

Clientii isi vor putea precomanda noile gadgeturi incepand cu 16 septembrie, de pe siteul eMAG. Castile AirPods vor fi disponibile din octombrie.

Totodata, eMAG anunta si o promotie pentru primii 500 de clienti care se inscriu la precomanda si care vor primi, cadou, un acumulator extern cu capacitate de 10.000 mAh.

Clientii pot opta pentru serviciile clasice de livrare oferite de eMAG, iar cei care au optat pentru ridicarea produselor o pot face personal din eMAG Apple Shop si din punctele de livrare semnalizate.

Comments