Iubaretii zodiacului Marte si Venus se intalnesc in Varsator. Cum vom resimti contopirea pe cer a Ze...

Cand Venus si Marte se unesc, experimentam o renastere a energiilor lor si o noua trezire atat a principiilor feminine, cat si a celor masculine din noi. Aceasta trezire ne va ajuta sa ne schimbam atitudinile fata de sexualitatea noastra, relatiile noastre si energiile feminine si masculine din interior.

Odata cu Eclipsele din acest an in Berbec si Balanta, aceasta unire a lui Venus si Marte ar putea, de asemenea, sa inceapa lectiile si cresterea prin care suntem destinati sa trecem sub semnul parteneriatului (Balanta) si semnul independentei (Berbec).

Intelegerea lui Venus

Venus reprezinta energia feminina sacra. Aceasta energie traieste in noi toti si in intreaga natura. Este reprezentat de linii ondulate, valuri oceanice si procesul de curgere. Este acea soapta intuitiva, acea lacrima care se prelinge pe obraz, acea inima deschisa si calatoria ratacitorului. Este o adiere rece, sunetul ploii, al Lunii si al cerului intunecat al noptii.

In astrologie, Venus este planeta iubirii, armoniei, banilor si frumusetii. Energia sa ne inspira sa ne conectam cu Zeita noastra interioara, sa ne aprindem flacarile creative, sa cream bogatie si sa ne inconjuram de frumusete.

Intelegerea lui Marte

Marte reprezinta energia masculina sacra. Aceasta energie traieste si cu noi toti si cu toata natura. Este reprezentat de linii drepte, teren robust si procesul de actiune. Este mintea noastra rationala, capacitatea de a ne spune adevarul si stabilitatea si securitatea de care avem nevoie pentru a supravietui acestei lumi 3D. Este Soarele cald, cerul albastru stralucitor si sentimentul de implinire cand inchidem ochii la sfarsitul zilei.

In astrologie, Marte este considerat planeta actiunii, a motivatiei si a neinfricarii. Energia sa ne inspira sa mergem inainte, sa trecem peste fricile noastre si sa ne gasim increderea si puterea interioara.

Pe masura ce Venus si Marte se unesc, cum poti crea mai mult echilibru intre energiile pe care le ofera?

Citeste continuarea aici

Comments