La un pas de TRAGEDIE! O femeie a scapat cu viata, dupa ce a cazut intr-o groapa de la lucrari de te...

Femeia s-a oprit in dreptul unor balize, care imprejmuiau locul unde au fost efectuate lucrari de excavatie, incercand sa se sprijine de acestea, moment in care s-a dezechilibrat si a cazut in groapa respectiva, transmit surse judiciare. Femeia ar fi fost sub influenta bauturilor alcoolice, mai spun sursele judiciare.

La fata locului s-a prezentat un echipaj de prim-ajutor care a intervenit si a scos persoana din groapa, aceasta fiind acoperita de apa pana la nivelul gatului.

Femeia in varsta de 45 de ani a fost preluata de un echipaj de ambulanta si transportata la Spitalul Clinic de Urgenta Sf Pantelimon, in vederea investigatiilor medicale amanuntite.

Cercetarile sunt continuate de politistii din cadrul Sectiei 23 pentru stabilirea situatiei de fapt.

,,La data de 20.11.2023, Sectia 23 Politie a fost sesizata prin SNUAU 112 de catre o femeie (trecatoare), cu privire la faptul ca, in jurul orei 20:00, in timp ce se afla pe Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 21A, sector 3, a observat o alta femeie care s-a oprit in dreptul unor balize, care imprejmuiau locul unde au fost efectuate lucrari de excavatie, incercand sa se sprijine de acestea, moment in care s-a dezechilibrat si a cazut in groapa respectiva.La fata locului s-a prezentat un echipaj de prim-ajutor care a intervenit si a scos persoana din groapa, aceasta fiind acoperita de apa pana la nivelul gatului.Femeia in varsta de 45 de ani a fost preluata de un echipaj de ambulanta si transportata la Spitalul Clinic de Urgenta Sf Pantelimon, in vederea investigatiilor medicale amanuntite.Cercetarile sunt continuate de politisti din cadrul Sectiei 23 pentru stabilirea situatiei de fapt.Persoana prezenta halena alcoolica", se arata in comunicatul politiei.

Comments