LE INTERZICE - Vezi ce artist celebru a interzis fanilor sa joace Pokemon Go la concertele sale

LE INTERZICE - Vezi ce artist celebru a interzis fanilor sa joace Pokemon Go la concertele sale

ÎI INTERZICE  Rihanna se pare că un a fost deloc mișcată de isteria Pokemon Go, ba mai mult, pare că o enervează celebrul joc cu care oamenii din întreaga lume vânează pokemoni.

Artista a susţinut recent un concert în Lille, Franţa, iar potrivit unui video care a ajuns pe rețeaua de socializare Twitter, aceasta le-a cerut fanilor să nu-și mai folosească telefoanele mobile și să nu vâneze pokemoni la concertul ei. Anunțul ei vine la doar câteva zile după ce un fan a fost prins la concertul lui  Beyoncé în timp ce prindea pokemoni.

Interpreta hitului “Diamods” şi-a continuat turneul The Anti World Tour 2016 în Lille, Franţa, unde şi-a încurajat miile de fani să se bucure cu adevărat de exprienţa live oferită, în loc să urmărească show-ul prin ecranul smartphone-urilor. “Nu vreau să văd că daţi mesaje iubitelor sau iubiţilor. Nu vreau să văd că prindeţi vreun pokemon în timpul concertului”, spune Rihanna în înregistrarea video.

Artista R&B nu este singura celebritate care a criticat aplicaţia, printre artiştii a căror sentimente rezonează cu cele ale mulatrei se numără şi Zachary Quinto, care a vorbit despre joc în timp ce promova Star Trek Beyond, un film a cărui coloană sonoră, “Sledgehammer”, este înregistrată de Rihanna.

Sursă info.

Sursă foto.

Comments