LEGEA ANASTASIA- Cine comite o crima conducand beat sau drogat nu va mai sofa niciodata

LEGEA ANASTASIA- Cine comite o crima conducand beat sau drogat nu va mai sofa niciodata

LEGEA ANASTASIA- Cine comite o crima conducand beat sau drogat nu va mai sofa niciodata

"Legea Anastasia" a fost votata in unanimitate recent de senatori si urmeaza ca deputatii sa dezbata si sa adopte aceasta modificare a Codului Penal care ii vizeaza pe soferii drogati sau bauti. Si pe drumurile din Maramures gasim tot mai des soferi prinsi drogati sau bauti la volan, si nu de putine ori am avut si accidente mortale din aceasta cauza. Initiatorii acestei legi recunosc ca este nevoie si de modificarea Codului Rutier, astfel incat cine comite o crima conducand beat sau drogat ori fara permis auto sa nu mai aiba niciodata dreptul de a urca la volan.

,,Am initiat aceasta lege ca raspuns al Parlamentului la revolta publica, la revolta oamenilor indurerati atunci cand vad ca le mor semenii, iar vinovatii se urca din nou la volan liberi sa produca noi accidente rutiere. Imi doresc ca si deputatii sa dezbata si sa adopte cu celeritate aceasta modificare a Codului Penal, in conditiile in care, de cand am reinitiat acest proiect legislativ, crimele continua sa fie produse pe drumuri de oameni inconstienti care se urca la volan beti sau drogati ori fara permis.

Modificarea legislativa va trebui sa fie un semnal de alarma pentru noi toti, pentru ca, atunci cand vedem ca cineva se urca beat sau drogat la volan, ar trebui sa-l tragem de maneca. Sigur, este nevoie si de modificarea Codului Rutier, astfel incat cine comite o crima conducand beat sau drogat ori fara permis auto sa nu mai aiba niciodata dreptul de a conduce pe drumurile publice niciun vehicul", a precizat Robert Cazanciuc, initiatorul acestei legi.
Dragos HOJDA

The post LEGEA ANASTASIA- Cine comite o crima conducand beat sau drogat nu va mai sofa niciodata appeared first on ZiarMM.

Comments