Sticle ce par a fi cocktailuri Molotov, descoperite intr-o sacosa langa Catedrala Incoronarii din Al...


Cele patru sticle au fost descoperite miercuri dimineata intr-un cos de gunoi din fata Catedralei Incoronarii din Cetatea Alba Carolina, de catre angajatii firmei de salubritate Polaris, noteaza publicatiilor locale Alba24 si Ziarul Unirea.


Sticlele erau puse intr-o plasa de cumparaturi si aveau gurile astupate cu carpe.


,,Am vrut sa golesc cosul de gunoi si am vazut plasa", a declarat pentru Ziarul Unirea angajatul Polaris care a gasit plasa si care ulterior si-a anuntat superiorii. Aceasta a mai spus ca a mirosit sticlele si ca ar fi fost benzina, potrivit aceleiasi surse.


Foto: Alba24

Primii care au ajuns la fata locului au fost politistii locali, care au sesizat ulterior Politia Municipiului Alba Iulia potrivit Alba24.


,,Politia Municipiului Alba Iulia a fost sesizata de catre Politia Locala Alba Iulia cu privire la faptul ca angajati ai firmei de salubritate au gasit, intr-un cos de gunoi amplasat in parcul din fata Catedralei Reintregirii Neamului din Alba Iulia, o sacosa cu 4 sticle, in care se gaseste o substanta posibil inflamabila.", a transmis IPJ Alba.


IPJ Alba a trimis la fata locului criminalistii, care au preluat sticlele pentru expertizarea lichidului din interiorul acestora, in conditii de laborator.


Comments