Legile Puterii | Claudiu Tarziu, dupa discutia fara rezultat dintre Ciolos cu Citu: Cred ca nici Iohannis nu stie ce se va intampla

Legile Puterii | Claudiu Tarziu, dupa

Legile Puterii | Claudiu Tarziu, dupa discutia fara rezultat dintre Ciolos cu Citu: Cred ca nici Ioh...

Invitat la Legile Puterii de la Realitatea Plus, Tarziu a afirmat ca n-a fost foarte surprins de esecul primelor negocieri privind formarea unui guvern condus de Dacian Ciolos. Ce-l ingrijoreaza pe politicianul din Opozitie este insa pozitionarea sefului statului.

"Mi-a devenit limpede, dupa intalnirile de la Cotroceni, ca nici presedintele nu stie ce se va intampla, toata lumea a sperat ca el are un plan pentru care a incurajat aceasta ruptura.

Nu, niciunii dintre cei care au guvernat in ultimii 2 ani nu au niciun plan, nicio solutie si inca se joaca, dupa opinia mea. In mod evident, clar pentru toata lumea, Dacian Ciolos nu are cum sa obtina o majoritatea parlamentara", a afirmat politicianul.

Pe de alta parte, considera Tarziu, prelungirea si agravarea crizei sanitare, peste care se suprapune cea economica, prin strategii carora le lipseste urgenta, ridica semne de intrebare in legatura cu legitimitatea scopului urmarit.

"Este prima dovada clara ca presedintele Klaus Iohannis incearca limitele Constitutiei, le forteaza pana aproape de incalcare, pentru ca nu tine cont de obligatia de a veni cu solutii viabile si rapide, nu irealizabile. Prin desemnarea lui Dacian Ciolos ai efectiv impresia ca se incearca prelungirea sederii lui Florin Citu la Palatulu Victoria. (...) Nu stim de ce, noi asta vrem sa deslusim, de ce ce incearca pastrarea lui pentru cat mai mult timp la Guvern?" a declarat copresedintele AUR, invitat la "Legile Puterii" de la Realitatea Plus.

Comments