Legume calite in suc propriu cu branza si mamaliguta - Secretele combinatiei de vis

Legume calite in suc propriu cu branza si mamaliguta - Secretele combinatiei de vis

Legume calite in suc propriu cu branza si mamaliguta - Secretele combinatiei de vis

Legume calite in suc propriu cu branza si mamaliguta

Legume calite in suc propriu - Ingrediente

100 ml ulei de masline50 g masline fara samburi2 ardei grasi galbeni2 ardei capia2 ardei grasi rosii4 rosii5 ciuperci mari1 ceapa rosiesarepiper

***Cantitatile sunt pentru 2 portii, pentru mai multe se multiplica in functie de cate portii doriti sa pregatiti.

Legume calite in suc propriu - Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie solzisori.

Se spala si se curata ardeii de samburi si de cotor, ciupercile de pielita. Rosiile se spala si se taie felii.

Se toaca bucati mici toate legumele.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se pune mai intai ceapa la calit. Cand devine translucida, se adauga toate legumele.

Se presara apoi sare si piper dupa gust.

Se lasa pe foc timp de 20 de minute, pana se inmoaie potrivit.

Se servesc fierbinti, cu putina branza, de care preferati (daca este cremoasa este mai gustoasa combinatia), alaturi de o portie mica de mamaliga sau paine neagra.

Pofta buna!

Comments