Liderii PSD ii raspund raspicat lui Geoana: ,,Se incadreaza in sirul de virgine politice care brusc...

Mai mult, liderul PSD spune ca Mircea Geoana trebuie sa demisioneze de la NATO pentru a intra in cursa pentru palatul Cotroceni.

,,Am un gust amar sa il aud pe Geoana vorbind in stilul asta apocaliptic despre Romania, incadrandu-se in sirul de virgine politice care brusc si-au dat seama ca au iesit acum de nicaieri si vorbesc pentru viitorul prosper al Romaniei. Domnul Geoana a fost ministru de Externe, a fost presedintele partidului social democrat, ce independenta visam noi aici?

Noi in ultimul trimestru am depasit cu 34% anul trecut la investitii straine directe, suntem in poarta OCDE, am intrat in Schengen, ce vorbeste domnul Geoana?

Klaus Iohannis, fata in fata cu liderii europeni de la Bruxelles! Se pregateste sa se retraga din cursa pentru sefia NATO?

Domnul Geoana daca vrea sa faca o campanie, sa o faca pe proiecte, sa o faca fara sigla NATO in spate, as aprecia, cel putin eu personal foarte mult, sa-l vad ca isi da demisia din pozitia de secretar general adjunct si sa faca o campanie corecta, apropo de suspendari din functii, pe care trebuie sa o faca toata lumea. Nu am niciun fel de apreciere pentru tipul asta de discurs si din perspectiva partidului social democrat, domnul Geoana este un om implicat politic. Cum vrea dumnealui sa se vanda publicului este problema dumnealui." a spus Lucian Romascanu la Realitatea Plus.

Liderul social democrat a vorbit si despre data alegerilor:

,,Eu nu cred exista varianta sa fie alegerile in decembrie. Exista o decizie a coalitiei, iar decizia administrativa privind data alegerilor este la primul ministru. Deci din punctul meu de vedere si al partidului social democrat, daca vorbim ceva, pentru ca noi am iesit in fata romanilor cu un calendar, am si spus, colegii liberali, de la 15% vroiau neaparat comasarea alegerilor si devansarea lor. Marcel Ciolacu a spus ca nu iesim decat cu un calendar pe tot anul, din respect fata de oameni, sa stie cand vor merge la vot. Agreat acest calendar cu septembrie pentru prezidentiale, nu putem sa-si aduca domnul Ciuca sa isi aduca aminte acum ca incep scolile atunci, lucru pe care il stia foarte bine si in aprilie.", a mai spus Lucian Romascanu.

Mircea Geoana, atac mascat la Iohannis: ,,Ramanem in modelul actual, cu o crestere incrementala, "pas cu pas"?"

Comments