Ludovic Orban: Ii rog pe parinti sa aiba incredere. Solicitare de demitere a Monicai Anisie, un gest politicianist

Ludovic Orban Ii rog pe parinti sa aiba

Ludovic Orban: Ii rog pe parinti sa aiba incredere. Solicitare de demitere a Monicai Anisie, un gest...

,,Decizia de a incepe anul scolar este o decizie care era clara din punctul meu de vedere. Sigur ca exista temeri, sigur ca sunt diferite aspecte care n-au fost puse la punct in detaliu. Orice fel de aspect poate fi remediat. (...) Eu ii rog pe parinti sa aiba incredere, sa le spuna copiilor sa respecte regulile", a spus Orban.

"Nu trebuie sa intram in panica. Am fost intr-o comunicare permanenta cu inspectoratele scolare, cu directiile de sanatate publica, cu directorii de scoli, cu reprezentantii autoritatilor locale, astfel incat sa putem lua toate masurile care sa apere sanatatea elevilor si a copiilor. Sigur ca si parintii trebuie sa aiba incredere in inceperea anului scolar. Este o necesitate. Si asa, din cauza pandemiei, din cauza starii de urgenta, patru luni de zile cursurile au fost online, intr-o adaptare care practic a generat o situatie in care este necesara inceperea scolii"," a mai declarat premierul.

Ludovic Orban i-a raspuns si fostului premier Dacian Ciolos, care a solicitat public demiterea Monica Anisie. ,,Sa ceri demisia ministrului Educatiei cu o zi inainte de inceperea scolii mi se pare o politizare dramatica a subiectului, cu atat mai mult cu cat dna. Anisie a fost secretar de stat in mandatul sau. Sa inteleg ca atunci era buna, acum, cand nu mai este in partidul sau, nu mai este?!"

Comments