Lupta anti-drog ceruta de Catalin Predoiu continua: droguri de mare risc, descoperite in una dintre...

Actiunea face parte din operatiunea Himera. Asadar, sunt noi rezultate concrete ale luptei cu traficantii pe care ministrul de interne, Catalin Predoiu a cerut-o la nivelul MAI. Aceste actiuni reprezinta doar o parte din munca depusa de institutiile de ordine, respectiv din planul complex stabilit impotriva flagelului drogurilor.

Si purtatorul de cuvant PNL, Ionut Stroe, a subliniat ca ,,exista o lupta pornita cu toate fortele la nivelul MAI, exista toleranta zero declarata drogurilor(...) rezultatele incep sa apara, cel putin acest plan complex al ministrului Catalin Predoiu, de trei saptamani de zile, care a declansat aceasta lupta cu traficantii, are rezultate".

Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate cu DIICOT a organizat aproape zilnic astfel de actiuni de combatere a drogurilor in ultimele saptamani dupa solicitarea ministrului Predoiu. Fortele de ordine au intervenit la Iasi, Cluj, Constanta, Alba, Braila, Neamt, Maramures etc. Actiunile au vizat atat combaterea consumului de droguri, cat si destructurarea unor retele de distributie.

Aceste actiuni vor continua, dau asigurari oficialii. In perioada urmatoare vor continua aceste actiuni pentru ca fenomenul sa fie destructurat la un nivel mult mai ridicat.

Comments