Marcel Ciolacu dezvaluie mizele protejarii USR dupa TUNUL dat in pandemie: Liderii USR si Drula au d...

Marcel Ciolacu a dezvaluit in exclusivitate la Realitarea PLUS mizele ascunse prin care USR il protejeaza pe Vlad Voiculescu. Declaratiile liderului PSD au fost facute in emisiunea Culisele Puterii PLUS UNU cu Nicoleta Cone si Miron Mitrea.

Marcel Ciolacu a declarat ca liderii USR au de platit niste datorii catre Vlad Voiculescu.

,,Eu cred ca liderii USR si dl Drula au niste datorii foarte mari la dl Voiculescu. Altfel nu inteleg de ce aceasta negare a unei realitati. S-au cumparat o suta de milioane de vaccinuri, necesare romanilor in 20 de ani. Este o chestie de matematica: ce populatie ai, de cate ori trebuie sa se vaccineze. Am luat 20 de milioane de doze, era pandemie. Avem suficient. Aveai cinci zile sa spui ca nu mai am nevoie de inca o suta de milioane. De ce au semnat? Trebuie sa explici", a declarat Marcel Ciolacu, la Realitatea PLUS.

,,USR este prizonierul lui Vlad Voiculescu! Orice lider de partid ar fi luat o alta decizie, dar ei s-au apucat sa faca scrisori, au trimis scrisori la Comisie", a adaugat premierul.

In acelasi timp, Marcel Ciolacu a acuzat conducerea USR de "amatorism politic" si a catalogat ca fiind ,,jenanta" pozitia invocata de conducerea USR , potrivit careia dosarul privind achizitia de vaccinuri antiCOVID ar fi un atac politic la Opozitie.

,,Cred ca nu am vazut atata amatorism politic cum vad la USR, si nu m-am exprimat public pana acum. Nu am vazut o explicatie mai jenanta decat ca eu, PSD, am ajuns sa gestionez Justitia din Romania. Am refuzat sa am Ministerul Justitiei, care trebuia sa fie al PSD.

Am avut aceasta discutie cu presedintele Romaniei si cu Nicolae Ciuca. Am spus: Este exclus ca PSD sa aiba Ministerul Justitiei'si foarte bine am facut.

Normal ca sunt mandru ca functioneaza Justitia, atat timp cat sunt prim-ministru. Am avut o problema, cand a fost cu domnul Buzatu, am luat masurile. Asta este, fiecare raspunde.

Cum sa spui ca ti-am instrumentat eu un dosar care favorizeaza PSD?!", a mai spus Marcel Ciolacu, la Realitatea PLUS.

Comments