Marturii socante ale victimelor lui Gregorian Bivolaru. Gurul lui Ciolos si Macovei tundea la chelie...

Marturiile facute de unii dintre cei care au facut parte din secta sunt insa halucinante.

"Daca nu-i placea ceva la una dintre fete sau sucul nu era prea dulce, fata era tunsa la chelie. (...) Vorba lui Bivolaru fata de mine era: <>. Adica sa ma adaptez regulilor lui, adica sa le ascult.(...) Bivolaru ma punea sa mananc tamaie, spunand ca si asta duce la curatirea spirituala.", a declarat una dintre victime.

Citeste si: Procurorii au gasit in casa lui Bivolaru 26 de femei care ar fi fost sechestrate - Noi detalii dupa arestarea acestuia

Femeia le-a spus anchetatorilor ca a renuntat la yoga din cauza acestor tratamente la care a fost supusa de catre Gregorian Bivolaru, dar si pentru ca ea nu putea adera la practici de genul orgiilor sexuale sau al sexului pe morminte.

Citeste si: Gregorian Bivolaru, arestat in Franta: ,,Guru", acuzat de exploatare sexuala - Racola tinere prin reteaua sa de YOGA

Gregorian Bivolaru a fost arestat preventiv in Franta in uriasa ancheta in care este acuzat pentru rapire, viol, trafic de persoane si abuzuri sexuale. Din reteaua de pradatori sexuali mai fac parte si alte 14 persoane care sunt cercetate penal de procurorii francezi. Grupul de ancheta a descoperit o intreaga secta care ar fi functionat dupa reteta MISA. Erau racolate adepte care apoi erau sechestrate si folosite pentru relatii sexuale.

Desi miscarea se prezenta ca fiind axata pe practicarea de yoga tantrica, cei din spatele ei sunt acuzati ca ascundeau de fapt o secta care practica violenta sexuala pe scara larga.

Comments