Marea resetare sexuala, analizata de doctorul Cristian Andrei. Cum de au ajuns barbatii sa se epileze?

Marea resetare sexuala, analizata de doctorul Cristian Andrei. Cum de au ajuns barbatii sa se epileze?

Marea resetare sexuala, analizata de doctorul Cristian Andrei. Cum de au ajuns barbatii sa se epilez...

Cunoscutul medic Cristian Andrei a reusit sa creeze valuri pe internet in urma aparitiei sale in cadrul unui podcast gazduit de doctorul Adina Alberts, unde a vorbit despre o noua tendinta mondiala in ceea ce priveste sexualitatea barbatilor. Acest fenomen a fost numit "marea resetare sexuala" si se refera la ideea conform careia barbatii ar trebui sa adopte moduri de comportament feminine, intr-un efort de a elimina ideile traditionale despre masculinitatea traditionala.

,, - Credeti ca a crescut numarul de persoane transgender?

- A crescut pentru ca a intervenit si acest fenomen numit fluid gender. Fluid gender este tendinta de a se amesteca femininul cu masculinul, adica baietii se epileaza se penseaza, se efimineaza destul de mult asteapta sa fie curtati de exemplu. Si atunci se face o convergenta a genurilor un amestec intre ele astfel incat ai tendinta sa alegi ori o parte feminina ori o parte masculina din tine si acest drept pe care il au cu totii astazi duce inclusiv la interventie, atat cosmetic, photoshop, cat si chirurgical", a spus Cristian Andrei.

Pastila cu venin de paianjen, noul leac minune pentru stimularea ERECTIEI

Conceptul de "marea resetare sexuala" a castigat amploare in ultimii ani, in special in randul tinerilor din toata lumea, incurajati in mod activ de miscarile si organizatiile care promoveaza diversitatea sexuala si combaterea discriminarii. Conform acestor grupuri, ideile traditionale despre sexualitate si genuri sunt depasite si trebuie eliminate. Astfel, barbatii trebuie sa adopte comportamente si moduri de a fi specifice femeilor, iar femeile ar trebui sa imbratiseze conceptul de "non-binaritate" si sa se identifice ca nici femei, nici barbati.

Insa, conform specialistilor, acest concept poate avea consecinte grave asupra sanatatii mentale si fizice a copiilor si tinerilor.

,,Ideea este urmatoarea: ai regrete

- Da, pentru ca majoritatea cazurilor cu dismorfofobie pastreaza dismorfofobia si dupa interventia chirurgicala, si de aceea terapia dianinte trebuie sa-i spuna acest lucru. Adica in momentul in care tu iei o decizie, procesul decizional presupune sa-ti asumi consecintele deciziei tale si dupa aia sa iei decizia. Ori, de multe ori, tinerii nu vad consecintele, ei vad niste rezultate selectate de altii, dar nu stiu ceva despre consecintele asupra propriului corp. Si atunci bineinteles ca disforia aceasta se pastreaza si dupa interventie si tot nu e multumit ca nu este femeie in loc sa fie barbat si invers, si bineinteles ca e mult mai greu de recuperat dupa aceea. Unii apeleaza la reversibilizarea unor interventii", a mai spus doctorul Cristian Andrei.

O turma de oi a dat iama intr-o cultura de CANABIS. Ce a urmat i-a speriat pe martori: "Nu stiu daca e de ras sau de plans"

Comments