Mesajul lui Catalin Chereches inainte de SENTINTA: ,,Nu s-a luat in calcul ca vreau si eu sa-mi fac...

Inainte cu sase ore de primirea solutiei de condamnare, Catalin Chereches a transmis un mesaj.

,,Am mandria sa fiu un om care am fost inspirat de parintii mei, de oamenii acestui oras. Am fost inspirat sa invat sa fac doar bine oamenilor. In aceasta perioada de 10 ani, am fost arestat preventiv, am fost batjocorit, am fost intors pe dos, am fost trimis la Gherla, am stat de 120 de ori in instanta si in loc sa ma retrag si sa las intreaga sarcina avocatilor mei, am fost prezent la fiecare termen.

Cred ca de multe ori am facut bine ca nu am acceptat propuneri otravite sa fac denunturi, sa fac rau unor oameni, pentru ca onoarea ti-o construiesti o viata intreaga si o pierzi intr-o clipa.

Am fost acuzat pe nedrept, dar am ramas de fiecare data dedicat misiunii de a-mi dovedi nevinovatia in fata justitiei. Iar astazi sunt sigur ca Dumnezeu m-a binecuvantat si crede in corectitudinea mea. Nu s-a luat in calcul ca vreau si eu sa-mi fac o familie. Insa n-am vrut 10 ani ca o fiinta din familia mea sa sufere asa cum a suferit ani de zile mama mea.

Pentru justitia adevarata pe care o dorim toti romanii, imi doresc sa fiu judecat de o instanta corecta si am tot dreptul si toata dreptatea sa cer stramutarea acestui dosar", a spus Catalin Chereches.

Catalin Chereches, CONDAMNAT la 5 ani de inchisoare cu executare, DEFINITIV! Pedeapsa sa a fost MAJORATA

Comments