Politia a sarit gardul casei lui Chereches, desi poarta era deschisa: Primarul nu a fost gasit nici...

Cazul lui Catalin Chereches a fost unul intens mediatizat, pe fondul implicarii socrilor sai in procesul de judecata. In completul de judecata s-a aflat judecatoarea Georgiana Hingan Farcas, pe care socrii lui Catalin Chereches au incercat sa o mituiasca prin intermediul mamei acesteia, Rodica Hingan Farcas. Acestia raman in arest preventiv, in dosarul spagii pe care au vrut sa o dea pentru a obtine achitarea ginerelui.

,,Astazi, 24 noiembrie, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Maramures au primit de la instanta competenta un mandat de executare a pedepsei inchisorii de 5 ani, emis pe numele unui barbat, de 45 de ani, din Baia Mare, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita in forma continuata. Astfel, politistii efectueaza verificari, in vederea depistarii barbatului", a transmis IPJ.

Catalin Chereches, CONDAMNAT la 5 ani de inchisoare cu executare, DEFINITIV! Pedeapsa sa a fost MAJORATA

Catalin Chereches a fost condamnat, vineri, la 5 ani de inchisoare cu executare. Prin sentinta, instanta a hotarat ca acesta sa execute o pedeapsa de 5 ani de inchisoare, majorand astfel durata pedepsei complementare aplicate initial, de 4 ani. Decizia este definitiva.

In acest dosar care dateaza din 2016, Catalin Chereches a fost acuzat ca a primit spaga 70.000 lei pentru a realiza anumite activitati in legatura inclusiv cu un club sportiv de fotbal din Baia Mare.

Decizia a fost luata in urma unui apel declarat de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj impotriva Sentintei penale nr. 41/2022, pronuntata de catre Tribunalul Cluj in dosarul nr. 2537/117/2016.

Cazul Chereches. Instanta, SOCATA de usurinta si lipsa de jena cu care inculpatii au actionat - Detalii uluitoare din motivare

Comments