METEO – Vremea in Maramures pentru 23-24 iunie 2016

METEO – Vremea in Maramures pentru 23-24 iunie 2016

Vreme caldă, dar schimbătoare se anunță joi peste tot în Maramureș. Potrivit prognozelor în toate zonele judeţului va fi soare, însă treptat norii vor tot mai numeroși, iar în zonele înalte mai pot lăsa cate o aversă, însoțită de tunete și fulgere. Maximele termice vor fi ușor mai ridicate decât cele din intervalul precedent astfel că la prânz vor fi 34 grade în Baia Mare, Sighetu Marmației și Seini, 32 grade vor arăta termometrele în Târgu Lăpuş, iar în Borşa și Cavnic se vor înregistra cel mult 28 grade Celsius.
În următoarele două zile în Baia Mare vremea va fi schimbătoare și caldă. Meteorologii spun că joi cerul va prezenta înnorări variabile, însă nu se vor semnala precipitații. Vineri se face vreme frumoasă, cu cer mai mult senin și mult soare. Maximele termice rămân ridicate și se vor situa în jurul valori de 34 grade Celsius.

În Sighetu Marmaţiei va fi vreme caldă, dar schimbătoare în următoarele două zile. Prognozele spun că în zonă joi se va arăta soarele, însă locul acestuia va fi luat de norii care pot aduce averse. Vineri va fi soare, însă pe parcursul zilei sunt posibile averse însoțite de tunete și fulgere. Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor ajunge până la 34 grade Celsius.

În Borşa este aşteptată vreme schimbătoare și caldă. Joi și vineri în zonă va fi soare, însă mai cu seamă în a doua parte a zilei se vor aduna norii care vor aduce câteva averse. Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor ajunge până la 27-28 de grade.

Vreme caldă, dar schimbătoare se anunță joi și vineri în Cavnic. Potrivit meteorologilor în zonă pe parcursul ambelor zile va fi soare, însă treptat locul acestuia va fi luat de norii care mai pot aduce ploi. Vântul va sufla ceva mai tare doar pe durata ploilor, iar maximele termice, în creștere, pot ajunge până la 28 grade Celsius.

În Târgu Lăpuş vremea va fi caldă, dar schimbătoare în următoarele două zile. Joi în zonă va fi soare, iar norii vor lua locul acestuia doar din când în când. Vineri însă nu este exclus ca peste zi să mai cadă câțiva stropi de ploaie. Vântul va sufla slab, iar maximele termice vor oscila în jurul valorii de 31 grade Celsius.

În următoarele două zile în Seini vremea va fi schimbătoare și caldă. Meteorologii spun că joi cerul va prezenta înnorări variabile, însă nu se vor semnala precipitații. Vineri se fac vreme frumoasă cu cer mai mult senin și mult soare. Maximele termice rămân ridicate și se vor situa în jurul valori de 34 grade Celsius.

Comments