Metoda simpla prin care scapi de sughit in 10 secunde. Nu trebuie sa iti tii respiratia sau sa bei a...

Sughitul poate fi una dintre cele mai neplacute probleme cu care ne confruntam in fiecare zi. Indiferent ca suntem la munca sau acasa, sughitul ne poate deranja si ne poate crea o stare de disconfort si de neliniste.

Metodele populare de a opri sughitul pot fi de multe ori incomode. Una dintre cele mai populare este de a bea un pahar cu apa pe nerasuflate. Acest lucru functioneaza prin faptul ca inghitirea de apa poate ajuta la stimularea nervului vag, care poate opri contractiile involuntare ale diafragmei care provoaca sughitul.

Ce se intampla in corpul tau daca mananci 6 prune uscate pe zi

Un alt remediu popular pentru a opri sughitul este sa tinem respiratia. Desi aceasta poate fi dificila si neplacuta, mentinerea respiratiei timp de cateva secunde poate ajuta la construirea de presiune in zona toracica si poate opri contractiile diafragmei care cauzeaza sughitul.

Majoritatea dintre noi le-am incercat, dar putini stiau ca acesta poate fi stopat in doar 10 secunde, cu un produs pe care il avem cu totii acasa, zaharul.

Andre Dubois, un reputat gastroenterolog din Kensington, Maryland, a dezvaluit intr-un interviu acordat revistei americane Natural Health, ca zaharul este un remediu eficient pentru a stopa sughitul. Acesta spune ca, atunci cand ne apuca sughitul, putem lua o lingurita cu zahar si sa inghitim. Acest lucru ar putea modifica impulsurile nervoase ale nervilor din diafragma si sa calmeze contractiile pe care provoaca sughitul.

Pericolul din muraturi: persoanele care sufera de aceste boli nu ar trebui sa le manance niciodata

Comments