Minaur are meci tare cu Dinamo in 9 decembrie. Asteptam conducerea Primariei sa rezolve problemele f...

CS Minaur trece printr-o perioada extrem de buna, cae speram sa tina cat de mult, atat in campionat, cat si in cupele europene. Deocamdata e singura echipa sub sigla CS Minaur care face istorie, atat la handbal feminin, cat si la fotbal masculin, rezultatele fiind unele mediocre.

Handbalistii baimareni au meci sambata, 9 decembrie, cu Dinamo Bucuresti, cu incepere de la ora 18.00. Speram ca noul primar sa rezolve problemele financiare are clubului, ca tot ii place sa fie in prim plan si sa dea tonul. Tot el a garantat, alaturi de fostul primar, ca echipa de fotbal se va transforma din gloaba in armasar, Mihai Iosif fiind vazut atunci ca salvatorul echipei. Nu a fost sa fie, echipa de fotbal fiind acum cu un picioar in Liga a IV-a, iar acum si fostul primar, dar si actualul primar se fac ca ploua, desi suporterii le-au cerut explicatii.

Intrarea suporterilor la meciul de maine se va face pe baza de abonament sau bilet in valoare de 30 lei, 25 de lei, 15 lei sau 10 lei. Persoanele cu dizabilitati, elevii si persoanele cu varsta peste 70 de ani, vor avea acces gratuit.

Dragos HOJDA

The post Minaur are meci tare cu Dinamo in 9 decembrie. Asteptam conducerea Primariei sa rezolve problemele financiare ale clubului appeared first on ZiarMM.

Comments