MINTE BOLNAVA/ACTUALIZARE – Militar arestat pentru corupere de minori (VIDEO)

MINTE BOLNAVA/ACTUALIZARE – Militar arestat pentru corupere de minori (VIDEO)

foto dejeanul

MINTE BOLNAVĂ Un militar în vârstă de 43 de ani, angajat la o unitate militară din cartierul Dealul Florilor din Dej, a marcat pe viaţă o fetiţă de doar 8 ani.

MINTE BOLNAVĂ Bărbatul, originar din Botoşani, care locuia în Căminul de Garnizoană din Dej, în ultimele 3-4 luni ar fi abuzat sexual o fetiţă de doar 8 ani care locuia într-un bloc de pe stradă Pepineriei.

Anchetatorii spun că în tot acest timp, în repetate rânduri, cadrul militar o ducea pe fetiţă în scară unui bloc, în spatele tomberoanelor sau chiar în pădurea Bungar, unde în timp ce îi arată minorei filme pentru adulţi pe telefon, îşi provoca plăceri.

Vineri, fapta a fost pe punctul de a se repetă, şi în timp ce militarul o aştepta pe fetiţă în scară unui bloc, începând deja să se masturbeze, în locul acesteia au mers poliţiştii.

Aceştia l-au încătuşat şi l-au dus imediat la audieri. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, urmând să fie cercetat de Parchetul Militar. Oamenii legii au informaţii că fetiţă de opt ani nu a fost singură victima a militarului Marius Constantin M., şi că acesta ar fi încercat să corupă o altă minoră de doar şapte ani, după ce i-a cumpărat o pungă de chips-uri.

ACTUALIZARE Curtea Militară de Apel Bucureşti a respins contestaţia militarului, iar acesta rămâne în arest pentru 30 de zile.

“În data de 02.09.2016, Plt.adj. Maxim Constantin Marius de la Unitatea Militară 01511 Dej, (arma infanterie promoţia 1994), a fost reţinut de către poliţia Dej sub aspectul infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi de racolarea minorilor în scopuri sexuale. Militarul a participat la două misiuni internaţionale în teatrele de operaţii: Irak (21.07.2006-07.02.2007) şi Afganistan (20.05-14.12.2010). La această dată militarul este arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile. Cazul este cercetat de către Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj. La nivelul unităţii s-a constituit o comisie de cercetare a evenimentului”, arată reprezentanţii unităţii militare unde era angajat tânărul.

sursa info

vezi aici video

Comments