Mircea Geoana a vorbit deschis despre ginerele sau si familia din care provine: "Sunt mai instariti...

Mircea Geoana a vorbit despre relatia cu ginerele sau american! Numarul doi in NATO spune ca l-a placut de la prima intalnire si ca familia lui este una instarita. Marele eveniment a tinut ca-n povesti, 3 zile, iar de organizare s-au ocupat socrii din Statele Unite. Suma cheltuita este una ametitoare: 2 milioane de dolari!

"Am facut noi logodna si parintii, care sunt mai instariti ca noi, au organizat o nunta foarte frumoasa la Venetia. Americanii, strainii in general, sunt economicosi cu banii zi de zi, dar cand e un eveniment mare nu se uita la bani. Cand a venit cu actualul sot, cu Garett Cayton, mi-a placut imediat de el, e un baiat foarte bun, o iubeste ca pe ochii din cap. Si pana la urma stiti care e treaba, daca o iubeste si stii ca o sa aiba grija de ea, e tot ce conteaza, chiar daca e la distanta. La Los Angeles s-au asezat, deocamdata", a declarat Mircea Geoana,

Ginerele lui Mircea Geoana este nepotul unui milionar american de origine poloneza, supravietuitor al Holocaustului. Acesta a facut avere din imobiliare.

Comments