Mircea Rednic se implica in 'razboiul' Steaua - Dinamo! "Nu putem sa zicem care era mai avantajata"

Mircea Rednic se implica in 'razboiul'

Mircea Rednic se implica in 'razboiul' Steaua - Dinamo! "Nu putem sa zicem care era mai avantajata"

In exclusivitate la emisiunea online 'Realitatea Sportiva', Danut Lupu s-a pozitionat de partea lui Mircea Lucescu si a spus ca Dinamo era mai buna decat Steaua pana in anii '90.

Mircea Lucescu a spus ca Dinamo era mai populara decat Steaua in anii '90. In plus, fostul antrenor al 'cainilor rosii' a declarat ca Steaua a beneficiat de 'ajutorul' mai multor echipe din campionatul intern si a intalnit adversari accesibili in sezonul 1985-1986, cand a castigat Cupa Campionilor Europeni.

In schimb, Mircea Rednic militeaza pentru aplanarea acestui conflict si spune ca Dinamo si Steaua nu aveau nevoie de ajutor in campionat, intrucat erau echipe foarte puternice.

Mircea Rednic (58 de ani) a jucat pentru Dinamo in perioada 1983-1990, castigand doua campionate si trei Cupe ale Romaniei cu 'ros-albii'. Ulterior, a antrenat echipa din Stefan cel Mare, aducand ultimul titlu al 'cainilor rosii', in 2007.

"Chiar nu inteleg... niciodata nu a vrut Mircea Lucescu sa ajunga la Steaua. Ne indruma sa mergem la Dinamo. In loc sa vorbim de perioada frumoasa... Dinamo, Steaua si Craiova erau echipe puternice. Nu cred ca Dinamo sau Steaua aveau nevoie de sprijinul Securitatii sau al lui Valentin Ceausescu in campionat. Dinamo avea echipa atunci si nu aveam nevoie sa aranjam meciuri in campionat sau in cupa. E pacat, ar trebui sa se vorbeasca de lucrurile bune."

Citeste continuarea declaratiilor pe realitateasportiva.net.

Comments