Mirela Vaida a spus nu litoralului romanesc si a plecat cu familia in Egipt, in vacanta. Ce fel de h...

Dupa escapada de acum cateva saptamani din Delta Dunarii, Mirela Vaida a plecat cu familia intr-o vacanta in Egipt. Vedeta, sotul si cei trei copii ai lor s-au bucurat de clipele impreuna, dar si de toate facilitatile hotelului la care au fost cazati.

In urma cu cinci zile, familia Vaida s-a imbarcat intr-un avion de pe aeroportul Otopeni. Au zburat in strainatate, cu destinatia Egipt. Acolo, Mirela Vaida, sotul ei, Alexandru Vaida, si cei trei copii ai lor, Carla, Vladimir si Tudor, au fost cazati la un hotel cu iesire la mare.

Totodata, ei au ales un regim ultra all inclusive, au avut toate cele trei mese asigurate, dar si gustarile. S-au relaxat, s-au distrat in familie, au facut plaja si si-au reincarcat bateriile pentru sezonul care urmeaza. Prezentatoarea va reveni pe post, la Antena Stars, sotul ei va merge la munca, iar copiii la gradinita si la scoala.

mirela-vaida-vacanta-familie-egipt-56Icon photoVEZI GALERIA& FOTOPOZA 1 / 6

„Nu are ce sa imi ofere Mamaia, din pacate, nici ca servicii, nici ca nimic altceva”

Vedeta a spus nu litoralului romanesc si anul acesta. Mirela Vaida nu merge la mare la noi, preturile i se par prea mari, nici de conditii nu e multumita. „O sa mai plecam in vacante, pentru ca trebuie sa mergem si intr-o vacanta cu copiii, in care o sa stam cel putin o saptamana la mare. Si la mare, la Mamaia, nu am sa merg.

Si nu cred ca o sa mai ajung vreodata. Pentru ca nu are ce sa imi ofere Mamaia, din pacate, nici ca servicii, nici ca nimic altceva. Nu mai vorbim de preturi. Deci, la banii pe care ii dai in Mamaia, pentru doua-trei nopti, te duci linistit in orice tara calda si stai o saptamana la ultra all-inclusiv. Asa o sa facem si noi. Dupa care, imi mai propun ca eu si sotul meu sa mai plecam doua-trei zile in Italia. Pentru ca e tara noastra preferata si ne simtim foarte bine acolo”, a spus vedeta acum cateva saptamani intr-un interviu pentru Fanatik.

Comments