Miruna Pascu se leapada de fiul ei, ca sa scape de arest. Cum a incercat sa-i induplece pe judecator...

Miruna Pascu solicita sa i se acorde sansa ca printr-un arest la domiciliu, care are toate conditiile legale si garantiile ca nu va impiedica cu absolut nimic buna infaptuire a justitiei.

Inculpata Pascu Miruna, personal, a accentuat faptul ca a gresit, ca nu a stiut despre faptul ca baiatul ei face asa ceva. (...) Despre Vlad spune ca este un baiat care a invatat singur. Nu a crezut ca copilul ei face astfel de lucruri si solicita sa i se dea ocazia sa stea langa copilul cel mic, potrivit documentul prezentat de Realitatea Plus.

MAMA DROGATULUI CARE A ACCIDENTAT MORTAL 2 TINERI VORBESTE DE ''DRAMA'' DIN FAMILIA SA

"Pascu Miruna a fost privata si viciata de posibilitatile pe care le avea atat din punct de vedere legal cat si ca parinte sa isi supravegheze fiul si iata ca aceste derapaje pe care le-a avut fiul sau au condus in cele din urma la aceasta DRAMA pe care o are familia Pascu in prezent," se mai arata in document.

TATAL LUI VLAD PASCU, PRINCIPALUL VINOVAT

Pe de alta parte, Miruna Pascu a incercat sa accentueze cat mai clar rolul negativ al fostului sot, Mihai Pascu, tatal lui Vlad. "Desi initial, din punct de vedere legal, tatal care nu si-a pierdut aceste prerogative de parinte si poate exercita autoritatea parinteasca asupra lui Vlad, tocmai aceasta autoritate lipsa a condus ca tanarul sa ajunga in situatia in care a ajuns." se mai spune in referat.

Comments