MISIUNI - Jandarmii maramureseni, la datorie

MISIUNI - Jandarmii maramureseni, la datorie

MISIUNI  Jandarmii maramureșeni vor avea mai multe misiuni zilele acestea, cu scopul de a menține liniștea și ordinea publică în cadrul evenimentelor ce vor avea loc în Maramureș.

Între 10 și 11 septembrie 2016, Primăria comunei Asuaju de Sus organizează Târgul Cepelor, un eveniment tradițional în Maramureș. Organizatorii estimează participarea a peste 10.000 de persoane, astfel, jandarmii sunt chemați la datorie pentru a menține bunul mers al lucrurilor pe tot parcursul evenimentului.

O altă misiune a jandarmilor va avea loc pe data de 11 septembrie 2016, în cadrul meciului de fotbal dintre echipele AS Remeți și Metalul Bogdan Vodă, disputat pe terenul de fotbal din localitatea Remeți, între orele 16:00 și 18:00. Jandarmii maramureșeni au misiunea de a asigura liniștea și ordinea publică, având în vedere că se estimează participarea a peste 200 de spectatori la meciul din Liga a IV-a.

Jandarmii maramureşeni vor asigura ordinea şi siguranţa publică, prin măsuri specifice pentru desfăşurarea în condiţii optime a evenimentelor.

Având în vedere că sunt manifestări publice cu public numeros, Jandarmeria Maramureş aminteşte participanţilor, următoarele:

– să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale, să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia, deoarece astfel de evenimente reprezintă momente prielnice pentru infractori

– să solicite sprijinul jandarmilor aflaţi în dispozitiv în situaţia în care este necesară intervenţia acestora.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

ActualMM

Comments