Mohammad Murad: ,,Nu am nicio intelegere si proiecte comune cu George Simion" - Ce spune despre un p...

,,L-am cunoscut pe George Simion, am vazut ca are si calitati si defecte, ca orice om. Nu am nicio legatura politica cu dansul. Am fost din partea PER, la dezbatere, sunt la PER. Nu am fost in alta parte, e primul partid in care ma inscriu. E primul partid, sunt presedinte executiv. Am fost la consultarile AUR. (...) A fost o discutie lejera, sa vedem daca sunt puncte, viziuni comune la partide, daca ei cred ca e momentu sa facem un fel de unificare", a declarat omul de afaceri Mohammad Murad, in exclusivitate, la Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu.

Omul de afaceri Mohammad Murad a participat la dezbaterea organizata de AUR la Palatul Parlamentului pe tema proiectului "Romania. Tara esuata?", alaturi de George Simion si alti lideri AUR, dar si de alte personalitati politice si din mediul de afaceri.

,,Dupa 30 de ani, daca toata lumea spune Romania merge pe o directie gresita, sunt multi doritori care sa vina sa gaseasca o solutie, in special mediul de afaceri. Pe mine ma dor abuzurile unor persoane care folosesc institutiile statului din interese personale. Multi spun ca am foarte mult curaj, iar multi, din pacate, sunt fricosi", a mai spus omul de afaceri Mohammad Murad.

Intrebat daca va alege ,,o constructie politica alaturi de George Simion", omul de afaceri a explicat ca ,,nu se pune problema asa. Avem lucruri in comun, cel putin declarativ, dar nu stiu daca si gandeste ceea ce spune. Oricum, in acest moment nu am nicio intelegere si proiecte comune cu el. Eu i-am si spus ca el are nevoie de continut, ca atitudinea sustinatorilor este anti-altcineva, dar nu neaparat pentru ceea ce propune el".

Mohammad Murad a raspuns si intrebarilor legate de propunerea facuta de George Simion ca sa fie un ministru al turismului sau agriculturii.

,,Este opinia dansului. El a recunoscut foarte bine ca suntem diferiti in abordare. Eu am foarte putine lucruri asemanatoare cu dl George Simion ca mesaj. Eu fac constructie, cred in proiecte, solutii. Mesajul dlui George Simion este unul anti-putere , dar nu cu solutii. Si chiar i-am spus: George, trebuie sa gasesti o formula cu proiecte, nu doar anti", a mai spus omul de afaceri.

,,Daca as fi prim-ministru, cu siguranta nu as pleca la Moscova, nici la Washington. Sunt convins ca Romania are nevoie de proiecte simple care poate schimba soarta Romaniei. Din pacate, exista o problema, nu exista o relatie intre cei care produc si cei care conduc. Am incercat sa explic fel de fel de proiecte, benefice petnru Romania, cu alti oameni de afaceri, pentru ca traiesc in Romania. Noi facem PIB-ul in Romania. Efectiv, noi suntem cei care concuram multinationalele, asa cum suntem noi, cu multe probleme pe care le avem", a mai spus Mohammad Murad, la Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu.

Comments