MORT DIN IMPRUDENTA - Accident grav azi-noapte in Negresti Oas

MORT DIN IMPRUDENTA - Accident grav azi-noapte in Negresti Oas

MORT DIN IMPRUDENȚĂ  Conducerea imprudentă împreună cu neadaptarea vitezei la condițiile de drum, face noi victime. Pe data de 4 august 2016, la ora 02.20, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat despre producerea unui accident rutier în orașul Negrești Oaș, relatează IPJ Satu Mare.

La fața locului, polițiștii rutieri negreșteni au stabilit faptul că un conducător auto în vârstă de 23 de ani din localitate, conducând pe strada Luna un autoturism înmatriculat în Anglia în care se mai aflau 4 persoane, a pierdut într-o curbă controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice.

Evenimentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto și cu rănirea celorlalți 4 pasageri din autoturism, cu vârste cuprinse între 21 și 36 de ani Toate victimele accidentului erau din orașul Negrești Oaș.

Victimele au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale, cercetările urmând să continue pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a produs evenimentul rutier.

ActualMM

Comments