MOTIV DE MANDRIE – Colegiul National Gheorghe Sincai din Baia Mare, in topul liceelor care dau cei mai multi olimpici din tara

MOTIV DE MANDRIE Colegiul National Gheorghe

MOTIV DE MANDRIE – Colegiul National Gheorghe Sincai din Baia Mare, in topul liceelor care dau cei m...

MOTIV DE MANDRIE 163 de elevi din licee romanesti s-au remarcat la olimpiadele si concursurile internationale, unde au obtinut 192 de premii la concursurile internationale la care au participat, scrie WallStreet.ro. Printre acestea se afla si Colegiul National Gheorghe Sincai din Baia Mare care se afla pe locul 4 in tara ca si numar de olimpici.

Nu mai putin de 5 olimpici, elevi ai colegiului din Baia Mare au onorat Maramuresul dar si Romania cu rezultate remarcabile la nivel national si international (o medalie de aur, doua de argint, un premiu II si o medalie de bronz).


Cei 163 de elevi romani care au obtinut rezultate la olimpiadele interationale si la concursurile regionale pe discipline vor fi premiati de catre ministrul Educatiei. Sumele acordate olimpicilor variaza intre 2.500 de lei si 12.550 de lei.

Profesorii care au pregatit elevul/elevii primesc un singur premiu, in cuantumul cel mai mare prevazut pentru unul din elevi. Pentru scoala pe care elevul/elevii o frecventeaza sau a/au frecventat-o se acorda cate un premiu, in cuantumul prevazut pentru fiecare elev premiat. In acest ultim caz, sumele primite vor fi utilizate pentru dotari destinate sprijinirii eficientei procesului de invatamant.

Sursa: Wall-Street.ro

The post MOTIV DE MANDRIE – Colegiul National Gheorghe Sincai din Baia Mare, in topul liceelor care dau cei mai multi olimpici din tara appeared first on ActualMM.ro.

Comments