NATURAL – Prepara-ti singura samponul care stimuleaza cresterea parului

NATURAL – Prepara-ti singura samponul care stimuleaza cresterea parului

NATURAL. Părul este considerat unul dintre cele mai atractive atribute ale unei femei. Din păcate însă, acesta poate să înceapă să aibă o culoare mai ștearsă, firele să se despice, să se rupă și să cadă… Cauzele pot fi diverse, precum: alimentația incorectă, stresul, disfuncțiile hormonale, acțiunea negativă a produselor chimice.

Din fericire există o rețetă de șampon care poate fi preparat acasă și care stimulează creșterea părului. După o lună de la folosirea acestui șampon veți observa deja schimbările. Părul va avea volum, strălucire și va crește semnificativ. În această perioadă căderea părului va înceta sau cel puțin se va diminua.

STIMULATOR PENTRU CREȘTEREA PĂRULUI

Toate componentele șamponului sunt accesibile și pot fi cumpărate de la farmacie. Trebuie doar să amestecați ingredientele și șamponul este gata. Este o bombă de vitamine pentru părul deteriorat și fără vlagă.

Ingrediente

100 g de șampon pentru bebeluși inodor
100 g de panthenol lichid
10 ml de ulei de ricin
2 fiole de vitamina B12
1 linguriță de vitamina A lichidă
1 linguriță de vitamina E lichidă
Mod de aplicare

Pentru a avea efectul scontat folosiți șamponul pentru o perioadă de 3 luni. Înainte de aplicare pieptănați bine părul, masați ușor pielea capului, pentru a activa circulația sângelui spre rădăcini.
Aplicați șamponul, masați pielea și lăsați-l să acționeze pentru câteva minute. După care clătiți bine părul. Pentru un luciu suplimentar, puteți să-l clătiți cu oțet de mere.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Sursa info

Comments