PE VIAtA SI PE MOARTE – Bataie cu furci si topoare terminata la spital

PE VIAtA SI PE MOARTE – Bataie cu furci si topoare terminata la spital

PE VIAŢĂ ŞI PE MOARTE. Totul ar fi pornit de la o dojană la adresa unui copil. O parte din combatanți au ajuns la poliție, alții la spital.

În noaptea de marți, pe strada Giordano Bruno din Arad, s-a declanșat un război în toată regula. Două grupări rivale s-au încăierat şi s-au bătut cu furci, coase şi topoare. Mai multe persoane au ajuns la spital, iar jandarmii si mascaţii de la poliţie au intervenit pentru a-i potoli.

Martorii spun că totul a pornit de la un copil care ar fi fost dojenit de victima.

Înjurătura și bătaia

Din spusele martorilor, copiii se jucau liniștiți cu mingea în timp ce părinții lor stăteau la o băutură. Atmosfera s-a încins după ce unul dintre bărbați ar fi înjurat pe unul dintre copii. Înjurătura a declanșat însă o bătaie în toată regula între familii. Au apărut în mâinile combatanților furcile, topoarele, coasele, fiecare grupare și-a întărit trupele și a început războiul. La un moment dat, se spune, a apărut chiar și o sabie …în mâna unui copil.

Declarații după bătaie

„Fratele meu a venit cu mașina, dar nici nu a apucat să se dea jos, că Amza l-a și lovit cu toporul în mână”, spune un martor. „Cu furca, coasa, cuțit, răngi, cu de toate, am scăpat că am fugit, mi-au dat cu securea în mână. Am trimis un copil, de la mine de la mașină, că a dat cu picioarele în mașină și când m-am întors acasă au năvălit… E ruptă mâna”, a povestit una dintre victime. O altă victimă ajunsă la spital a declarat: „Bogel, cu Amza și Chinezu, s-a dat cumnatu meu jos din mașina și direct, cu coasa și furca.. m-am băgat între ei și m-au lovit și pe mine, aici mi-au dat cu coasa și aici cu furca”. „M-au bătut de mi-au crăpat dinții în gură, toată banda asta, Boghele, Amza, toți, ei trăiesc pe spatele unor femei care se prostituează. Au venit cu pari, cu furci, la nepotul nevestei mele i-au băgat furca în gât! Aici nu mai poți să dormi, nu mai ai liniște, nimeni nu intervine”, susține un alt martor.

Pentru a-i potoli pe cei implicați, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de politiști și jandarmi, care au rămas în zonă mai multe ore pentru liniștea cartierului.

Au ajuns la spital

Patru dintre victime au ajuns la spital, iar agresorii, la poliție. „Au venit patru persoane agresate, în Serviciul de Urgență, trei persoane cu leziuni minore, două cu contuzii la umărul drept, în urma unei agresiuni cu toporul. O persoană, la prima evaluare, este suspectă de fractura de antebraț stâng și cu o contuzie de umăr stâng și o altă persoană prezintă o leziune hegemitorace stâng și o plagă înțepată la nivelul feței. Toate persoanele sunt stabile hemodinamic”, a declarat dr. Dorin Bodea, UPU Arad.

Sursa info

Comments