NESIMTIRE LA NIVEL INALT – Prefectul de Ilfov, a fumat in sediul unei institutii publice

NESIMTIRE LA NIVEL INALT – Prefectul de Ilfov, a fumat in sediul unei institutii publice

NESIMȚIRE LA NIVEL ÎNALT Prefectul de Ilfov a încălcat legea antifumat, fiind surprins de un reporter și cameramanul său fumând într-o instituție publică. Întrebat dacă e legal ce face, prefectul a răspuns cu o și mai mare nesimțire.

NESIMȚIRE LA NIVEL ÎNALT Prefectul de Ilfov, Adrian Petcu, a fumat în sediul unei instituții publice, în pofida legislației care interzice fumatul în spațiile publice. Incidentul a avut loc în timpul ședinței, cu scîntei, în care Marian Petrache a fost reales președinte al Consiliului Județean. Scena a fost surprinsă de un reporter și cameramanul său.

Când a fost întrebat de reporter dacă este legal ceea ce face el a răspuns că da și că “de la prezenţa dumneavoastră mă doare capul”.

Prefectul de Ilfov, Adrian Petcu a sfidat legea chiar în sediul Consiliului Județean. Mai mult, cum reiese și din filmare, de față erau și doi agenți de poliție, care cel mai probabil nu au îndrăznit să îl apostrofeze pe prefectul care și-a aprins nonșalant țigara. Mai mult, Adrian Petcu nu a renunțat la țigară nici după ce a fost anunțat de reporter că încalcă legea.

Comments